Yaşlı mahkumun kesin ölüm sebebi, otopside belli olacak

Elbistan'da yaklaşık 25 gün önce geçirdiği ameliyat sonrasında tekrar rahatsızlanarak kaldırıldığı Elbistan Devlet Hastanesi’ne yaşamını yitiren 81 yaşındaki mahkumun cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, işlediği bir suçtan dolayı Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan 81 yaşındaki Halil Dönmezoğlu isimli mahkum, yaklaşık 25 gün önce beyin ameliyatı oldu. Ameliyattan bir süre sonra tekrar rahatsızlanan Dönmezoğlu, 21 Mart 2019 günü cezaevinden Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. 5 gündür yoğun bakımda tutulan Dönmezoğlu, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Dönmezoğlu’nun cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi ve otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Şanlıurfa ili nüfusuna kayıtlı olan Dönmezoğlu’nun cenazesinin, otopsinin ardından Adana’da toprağa verileceği öğrenildi.

26 Mar 2019 - 17:23 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.