Yapraklı Taziye Evi hizmete açıldı

Elbistan’a bağlı Yapraklı Mahallesi’nde, mahalle halkının destekleri ile yapılan taziye evi, verilen iftar yemeğinin ardından hizmete açıldı.

Yapraklı Taziye Evi hizmete açıldı
Yapraklı Taziye Evi hizmete açıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Geniş bir arsa içerisinde 300 metrekare oturumlu olarak inşa edilen Yapraklı Taziye Evi, yoğun gayretler sonucunda 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak, mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Taziye evinin önündeki alanda verilen iftar yemeği, mahalle sakinleri ile destekte bulunan çevre halkını bir araya getirdi.

Yapraklı Mahalle Muhtarı Durmuş Ali Şahin, büyük çoğunluğu mahalle halkının destekleri ile yapılan taziye evi için yoğun bir uğraş verdiklerini ve 4 ay gibi kısa bir sürede hazır hale getirdiklerini söyledi.

Mart ayında temelini attıkları taziye evinin, Haziran ayı itibarı ile tamamlandığını ve hizmete açıldığını anlatan Muhtar Şahin, “Mahalle halkımızın büyük destekleri, Büyükşehir Belediyemizin ve Elbistan Belediyesinin katkıları ile taziye evimizi çok kısa sürede tamamladık. 4 ay içinde taziye evimiz tamamlandı ve mahalle halkımızın hizmetine hazır hale getirildi. 300 metrekarelik kapalı alana sahip taziye evi içerisinde; taziye odası, yemekhane, abdesthane, banyo ve tuvalet yer alıyor. Taziye evimizin açılışını da iftar yemeği ile yaptık. Mahalle halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Taziye evimizin yapımında destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeğinin ardından dua edilirken, davete katılan vatandaşlar da yapılan hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

23 Haz 2017 - 14:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Burtu.lu - Alla razı olsun vesile olanlardan

Helen. ..olsun muhtar..

Kardeş..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 14:35
02

YAPALAKLI - helal olsun o köyün muhtar ve ileri gelen lerine bizm köyün muhdarıda nerde mera arazzi var onu ekmekle meş gul bak adamlar helal olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 14:35
01

Atilla Müftüoğlu - Köyümüze hayırlı olsun.yapımında emeği geçen başta köy muhtarımızın olmak üzere herkesten Allah razı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 14:35