Vergi Dairesi Müdürü Dirican görevine başladı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı iken Elbistan Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Duran Dirican, ilçeye gelerek görevine başladı.

Vergi Dairesi Müdürü Dirican görevine başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı iken Elbistan Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Duran Dirican, ilçeye gelerek görevine başladı.

Aysel Işık’ın İzmir-Çeşme Vergi Dairesi Müdürü olarak atanmasının ardından Elbistan Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine atanan Duran Dirican, mesaisine başladı. Daha önce İstanbul, Mersin ve Siirt illerinde görev yapan Dirican, en olarak da Tekirdağ-Çorlu Vergi Dairesi’nde müdür yardımcılığı görevini sürdürüyordu.

Aslen Adanalı olan Elbistan Vergi Dairesi Müdürü Duran Dirican, Elbistan’da mükellef odaklı hizmet anlayışını en üst düzeyde sürdüreceklerini söyledi.

Devlet hazinesine katkı sağlamak için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceklerini belirten Dirican, “Elbistan Vergi Dairesi olarak öznesinde mükellefin olduğu prensiple çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hazinemize katkı sağlamak için elimizden gelen gayretin fazlasını yapacağız. Ülkemizde oluşan birlik ve beraberlik duygusunun daha üst seviyelere çıkarılması için özen göstereceğiz. Ayrıca Elbistan’da da kurumlar arasındaki birlik ve beraberliğin arttırılması noktasında da üzerimize düşeni yerine getireceğiz” dedi.

Elbistan Vergi Dairesi’nde Müdür Duran Dirican’la birlikte müdür yardımcısı olarak görev yapan Ali Cıbık’ın yerine de Mersin’den Zekeriya Bayar atandı. Bayar da ilçeye gelerek görevine başladı.

20 Ağu 2016 - 16:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.