Vali Özkan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı mücadele, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu yolunda önemli bir adımı oluşturmuştur.

Ecdadın tüm zorluklara rağmen kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin gençlerimize emanet edilmesi, güvenin ve inancın işaretidir. Gençlerimizin, bu aziz vatanı muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için aynı şuurla mücadeleye devam edeceğine inancımız tamdır.

Hep beraber, Türkiye Cumhuriyeti’nin modern çağın gereklerine uygun; ekonomik, kültürel ve sosyal alanda kalkınmış bir ülke seviyesine taşınması için canla başla çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyorum.

18 May 2019 - 10:31 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.