Ünal: Uyuyan dev artık uyanmıştır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “Bizim bu mücadelemizin sonuçlarını almaya başladık hamdolsun. Önümüzdeki günlerde daha da güzel sonuçlar alacağız. Şundan emin olun bu ülke 2023 hedeflerini gerçekleştirecek, 2053 hedeflerini gerçekleştirecek, 2071 hedeflerini gerçekleştirecek, bunu biz görmeyeceğimiz ama bunu çocuklarımız görecek, bundan emin olabilirsiniz. Çünkü uyuyan dev uyanmıştır artık. Biz tarih sahnesindeki yerimizi tekrar kazanmak için verdiğimiz mücadelelerle milletçe bir diriliş yaşıyoruz” dedi.

Ünal: Uyuyan dev artık uyanmıştır
Ünal: Uyuyan dev artık uyanmıştır
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, Yazlık Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’un ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sermet Yıldız, milletvekili adayları, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert, Emniyet Müdürü Hakan Aşık, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur, MHP İlçe Başkanı Ali Demir, kurum ve kuruluş müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, şunları söyledi:

“Ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan ayında tutulan oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri Allah kabul etsin. Ve şükürler olsun ki; sağlıkla, huzurla, birlik ve beraberlik içerisinde ramazan bayramına da ulaştık. Ramazan bayramının Elbistan’ımıza, Kahramanmaraş’ımıza, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Gönüllerde hüzün olur, kırgınlık olur, aslolan bu bayramda sevindirmektir, mutlu olmaktır. İbadetlerin en güzellerinden biri de gönüllerden gönüllere, evlerden evlere, ülkelerden ülkelere sevgi götürmektir. İbadetlerden en güzellerinden biri de bayramı yaşayamayanlara bayram yaptırmaktır. İnşallah coğrafyamızda herkes bayramı bayram gibi yaşar, mutlu olur. Bu bayram birliğimize, beraberliğimize ve ülkemizin gelişmesine vesile olmasını diliyorum.”

Daha sonra mikrofona davet edilen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Elbistanlı Şehit Sinan Türkoğlu’nun ailesini ziyaret ettiğini belirterek, şehit annesinin söylediği sözlerine her şeyi özetlediğini belirterek, “Şehit Sinan Türkoğlu kardeşimin ailesini gelirken ziyaret ettim. Acılı annemizle biraz konuştuk. Sözleri hala kulağımda, söylediği şu sadece; ‘Benim evladım ülkeyi korumak için, biz burada rahatça oturalım diye orada nöbet tutuyordu. Bu hainler oğlumdan ne istediler’ diye sordu bana. Aslında her şey bu sorunun cevabında saklı. Biz 100 yıldır bu coğrafyada huzur arıyoruz. Barış, istikrar arıyoruz. Gözyaşlarının dinmesi ve Müslüman kanının akmaması için mücadele veriyoruz. Aslında bugün bir siyasi partinin temsilcisi olarak değil, bu coğrafyada doğmuş, kaderi bu coğrafyanın kaderi olan bu coğrafyanın bir çocuğu olarak konuşuyorum. Biliyorsunuz dün Suruç’ta Şanlıurfa milletvekilimizin 4 abisi ve yeğenine silahlı saldırı gerçekleştirdiler. Maalesef bunların ne Kürtlükle, ne bu coğrafyanın değerleri ile ne de inançları ile hiçbir ilgileri yok, olamaz da. Verdikleri o ihanet çemberi, kendilerine verilen görevin bir parçası sadece” dedi.

O Kandil’de çökecek:

Türkiye’nin terörle mücadelesine değinen Ünal, şöyle konuştu:

“Biz bu coğrafyada tam da bayramlarımız bayram olsun diye mücadele ediyoruz. Biz bunları kırsalda bitirdik. Dağda bitirdik, Amanos’ta, Besler Dereler’de her yerde bunların tepelerine çüktük ve hamdolsun inlerine girdi devletimiz. Yetmedi Afrin’de, şimdi elhamdülillah Kandil’e 24 kilometre mesafede, 10’un üzerinde bunların kampları yerle bir edildi, yerlerine üsler oluşturuldu. Önümüzdeki günlerde Allah’ın izni ile oralara da girilecek. O Kandil’de Allah’ın izni ile çökecek. Oralar çöktükçe, bu ülkenin sevinci, refahı, güveni, huzuru artacak. Biz terörle mücadeleyi neden veriyoruz? Demokrasimizi korumak için, huzuru ve güveni korumak için veriyoruz. İnsanımız özgürce, rahat bir şekilde güven içinde yaşasın, işine aşına kavuşsun diye bu mücadeleyi veriyoruz. Bu mücadeleyi vermek zorundayız. Biz bu topraklarda bin yıldan beri varız, binlerce yıl daha Allah’ın izni ile var olacağız. Yeter ki; bayramların bize söylediği, birliğimize, beraberliğimize helal getirmeyelim. Yeter ki; aramıza fitne sokmayalım. Yeter ki; milletin birliği, beraberliği ve düzeni söz konusu olduğunda hangi siyasi görüşten olursak olalım, kenetlenelim. Çünkü bu millet hiçbir zaman esaret görmedi. Bu millet tarih boyunca hiç devletsiz kalmadı. Boyunduruk altına girmedi.”

Milletçe bir diriliş yaşıyoruz:

“Biz bu ülkenin birliğine beraberliğine talibiz. Çocuklarımız daha huzurlu, daha güvenli, daha müreffeh bir ülkede yaşasın diye. Bizim bu mücadelemizin sonuçlarını almaya başladık hamdolsun. Önümüzdeki günlerde daha da güzel sonuçlar alacağız” diyen Ünal, uyuyan devin artık uyandığını vurgulayarak, konuşmasını şu cümlelerle tamamladı:

“Bize terör örgütünün övgüsünü, propagandasını ve terör örgütünün talimatları ile hareket eden siyasi uzantılarının yeniden, yeniden, yeniden parlatılıp cici çocuk olarak sunulmasından artık biz bıktık. Bu ülkede 53 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine vesile olan 6-8 Ekim olaylarının müsebbibi, ‘daha durum Apo’nun heykelini dikeceğiz’ diyenlere, devlet gerekli cevabı verdiğinde, devletinin yanında değil de, hukukunun yanında, yargısının yanında, adaletinin yanında değil de, terör örgütünün yanında olanlardan artık biz bizar olduk. Biz bu ülkeye aşkla, sevdayla bağlı olan siyasetçiler istiyoruz. Biz, ‘Amerika’dan beni aradılar’ diye söze başlayan siyasetçiler istemiyoruz. Ağzını açtığında Türkiye’nin FETÖ ile mücadelesini karalayan, Türkiye’nin FETÖ ile mücadelesini itibarsızlaştıran, ağzını açtığında PKK ile yapılan mücadeleyi itibarsızlaştıran, ‘siz Afrin’e giremezsiniz’ diyen, Afrin’e girdiğimizde, ‘Afrin’e girdiğinizde zaten boşaltılmıştı’ diyen, şimdi Kandil’e gireceğimiz zaman, ‘Kandil zaten boşaltıldı’ diyen ve bu ülkenin mücadelesini itibarsızlaştıran, bu ülkenin mahkemesine, adaletine, uluslararası mücadelesine dönük adeta bu milletin ağzıyla değil de, bu milletin düşmanlarının ağzıyla konuşan siyasetçiler biz istemiyoruz. Biz bu ülkenin birliğine beraberliğine talibiz. Çocuklarımız daha huzurlu, daha güvenli, daha müreffeh bir ülkede yaşasın diye. Bizim bu mücadelemizin sonuçlarını almaya başladık hamdolsun. Önümüzdeki günlerde daha da güzel sonuçlar alacağız. Bu ülke şundan emin olun 2023 hedeflerini gerçekleştirecek, 2053 hedeflerini gerçekleştirecek, 2071 hedeflerini gerçekleştirecek, bunu biz görmeyeceğimiz ama bunu çocuklarımız görecek, bundan emin olabilirsiniz. Çünkü uyuyan dev uyanmıştır artık. Biz önce millet olarak baskılara direndik, darbelere direndik, biz yasaklara direndik. Biz inancımızın, kültürümüzün, tarihimizin, değerlerimizin, inancımızın mücadelesini verdik beraberce. Biz tarih sahnesindeki yerimizi tekrar kazanmak için verdiğimiz mücadelelerle milletçe bir diriliş yaşıyoruz.”

Konuşmanın ardından bayramlaşma programına katılan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Ünal, vatandaşların bayramını kutladı.

15 Haz 2018 - 17:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hasan - Düne kadar Fetoyu yağlayıp ballandıran siz değilmiydiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 17:15
01

Müneccim - Uyuyan dev(Türk Milleti) uyandı.Artık Ak Partiye oy yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 17:15