Ünal, seçim çalışmalarına Ekinözü’nde devam etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Ekinözü ilçesini ziyaret etti.

Ünal, seçim çalışmalarına Ekinözü’nde devam etti
Ünal, seçim çalışmalarına Ekinözü’nde devam etti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Ünal’a Ekinözü ilçesi ziyaretinde AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç eşlik etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ı taşıyan seçim otobüsü, ilçe girişinde Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bilal Eker, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. Ünal, karşılama sonrasında ilçe merkezindeki seçim irtibat bürosuna geçti.

Burada toplanan partililere hitaben ilk konuşmayı yapan isim AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bilal Eker oldu. Eker’in hoş geldin konuşmasından sonra mikrofona davet edilen Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin ülke geleceği için önemine dikkat çekti. Yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatan Başkan Çeleğen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ve AK Parti İl Başkanı Ömer oruç Bilal Debgici’ye teşekkür etti.

Vatandaşlara seslenen bir diğer isim de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç oldu. Erkoç, Ekinözü’ne alt ve üstyapı yatırımları noktasından hizmetin en iyisini sunma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Programın son konuşmasını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, 16 yıllık AK Parti iktidarları döneminde ülkenin elde ettiği kazanımları anlattı.

Ünal: “Sanki bu ülkede 42 yılda 36 hükümet değiştirilmemiş, bu hükümetlerin bir kısmı askeri darbelerle, bir kısmı yargı darbesiyle, bir kısmı gazete ilanlarıyla devrilmemiş, bu milletin sandıktaki iradesi ya asker eliyle ya yargı eliyle ya da vesayet eliyle bertaraf edilmemiş, bu ülkenin cumhurbaşkanları seçilirken 'buna biz karar veririz' dememiş birileri, bu ülkenin başbakanı idam edilmemiş, bakanları idam edilmemiş, bu ülkenin üzerinden 12 Eylül gibi buldozer geçmemiş, böyle konuşuyorlar. Sanki Türkiye hep iyiymiş, hep güzelmiş, bu ülkede kuyruklar yaşanmamış, tüp kuyrukları yaşanmamış, yağ kuyruğu, pirinç kuyruğu, çay kuyruğu yaşanmamış, hastanelerde insanlar rehin alınmamış. Yeni doğmuş bebek sanki bu ülkede anasının kucağından alınıp 'parayı ödeyin, çocuğunuzu verelim' denmemiş. Öyle bir konuşuyorlar ki bu ülke güllük gülistanlıkmış. Devletin topladığı her 100 liralık verginin 86 lirası sanki faiz lobisine gitmemiş” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, daha sonra ilçe merkezinde esnafları ziyaret etti. Ünal ve beraberindekiler, daha sonra Cumhur İttifakı içerisinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Ekinözü İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Tahsin Çiçek’le görüştü.

13 Haz 2018 - 17:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.