Ünal: “İnandığımız yolda yürüyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, FETÖ ile yeterince mücadele edilmediği yönündeki iddialara ilişkin olarak, “Devletimizin kurumları bu hain yapı ile en hassas şekilde mücadele etmekte, yurt dışı ve yurt içi operasyonlarla bu habis yapı her geçen gün daha da çökertilmektedir” diye konuştu.

Bu yöndeki çabaların, Türkiye’nin pozitif gündemini değiştirmeye dönük olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Her önemli sınamada gündem saptırmalarına, çarpıtmalara müsaade etmeden inandığımız yolda yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Son günlerde bir TV dizisiyle ilgili iddialar, metro provokasyonları, sosyal medyada FETÖ hareketliliği ve bazı sorumsuz siyasetçilerin ağır tahrikleriyle milletimizin son derece hassas olduğu FETÖ yapılanmasıyla yeterince mücadele edilmediği iddiası yayılmaya çalışılmaktadır. Toplumda infial oluşturmak isteyenlerin gerçek maksadı, Türkiye’nin dış politikada, ekonomide ve diğer önemli alanlarda edindiği pozitif gündemi değiştirme çabasıdır. Türkiye kendi gündeminde yoluna kararlı bir şekilde devam ediyor. Her önemli sınamada gündem saptırmalarına, çarpıtmalara müsaade etmeden inandığımız yolda yürüyoruz. Kuyuya attıkları taşları kendileri saysınlar. Devletimizin kurumları bu hain yapı ile en hassas şekilde mücadele etmekte, yurt dışı ve yurt içi operasyonlarla bu habis yapı her geçen gün daha da çökertilmektedir.”

Ünal, “Kaset operasyonu ile işbaşına getirilenler, bu yapının bir terör yapılanması olduğu ortaya çıktığı günden itibaren terör örgütüne canlı kalkan olma görevini canla başla yerine getirmeye devam etmekteler. Bu habis yapının henüz ifşa olmadığı zamanlardaki görsellere, demeçlere, photoshoplu montajları da ekleyerek bu sinsi yapının ifşa olduktan sonraki döneminde nasıl canlı kalkan olduklarını perdelemeye ve yavuz hırsız misali davranmaya devam ediyorlar” açıklamasında bulundu.

23 Oca 2020 - 17:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Necati - Kimse yapilmiyor demiyor sayin bakan bu eski yeni millet vekillerinden hic kimsenin fetoyla baglantisi yokmu diye vatandas onu soruyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:47
09

Kerim - Elbistana kahramanmaraş vekilleri bayram dışında da uğrasa keşke

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:47
08

Mustafa - Birçok kişinin davasında örgütün ifşa olmadığı döneme ait bilgiler var, gariban vatandaş neden ifşa olmadan önceki yaptıklarından cezalandırılıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:47
07

Elbistanlibiri - Allah reis babaninda sayin bakanimiz mahir bey sizlerinde yar ve yardimcisi olsun.Allah sirtinizi yere getirmesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:47
06

vatandas - Allahina kurban sayin bakanimiz.seni cok seviyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:47
05

koylusu - Allah tirnagina zarar vermesin sayin bakanimiz gururumuz.cok dua ediyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:47
04

Bilal yuzbasi.esnaf - Sayin bakanim sayin cumhurbaskanimizla ve sizlerle ve bizler gibi ileriyi gelecegi istikrari dusunen arkanizda halk oldukca yuce Allahimin izniyle ilk gunku askla yolumuza devam ediyoruz kim nederse desin biz basta sayin cumhurbaskanjmizla sizlrrle ve mutluluga huzura inanan insanlarimizla buyumeye devam edcegiz

Insalkah yuce Allahim bizimle bareber kurt turk kardestir bizi cekemeyen kallestir sayin bakanim yuruyun yolkar sizindir yuruyun bu guzel halk arkanizdedir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:47
03

Yaşar depdep - Sayın mahir bey yorumum tv 100 canlı yayın programımızı başından sonuna kadar izledim.Bilgi dagarcıgınıza hayran kaldım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:47
02

Elbistanlihaci - Seni cok sevdik sayin bakanim.Elbistan kucuk olsun gelismesin ama bizim olsun.biz yiyelim diyenleri sıldin süpurdun sayin bakanim.Allah yardimciniz olsun reis babanin ve sizlerin.Allah sizleri incitmesin korusun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:47