Ünal, gönül sofrasında binleri ağırladı

64. Hükümette Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Ramazan ayının son iftarında binlerce kişiye gönül sofrasını açtı.

Ünal, gönül sofrasında binleri ağırladı
Ünal, gönül sofrasında binleri ağırladı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

64. Hükümette Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Ramazan ayının son iftarında binlerce kişiye gönül sofrasını açtı.

Elbistan’a bağlı Karahöyük Mahallesi’ndeki evlerinin bahçesinde iftar sofrası kurulurken, aynı alanda dev kazanlarda pişirilen yemekler, iftar davetine katılan kişilere ikram edildi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın ev sahipliği yaptığı iftar davetine; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet İlker Çitil, İmran Kılıç ve Nursel Reyhanlıoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, belediye başkanları, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları üyeleri, mahalle muhtarları ve Karahöyük halkı katıldı.

İftar yemeği öncesinde kısa bir konuşma yapan Ünal, şunları söyledi:

“İl başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, gençlik kollarımıza, aynı şekilde kadın kollarımıza ve özellikle muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İftarımıza katılan saygıdeğer köylülerime, akrabalarıma, Elbistan’dan buraya gelen çok değerli dostlarıma, hâsılı, bugün burada bizimle bu sofrada aynı duyguları, aynı sevgiyi paylaşan bütün kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

Kardeşlerim, her zaman söylediğim gibi, biz bu siyaseti ne için yapıyoruz? İşte bu muhabbet için yapıyoruz. İşte bu birlik beraberlik için yapıyoruz. Bu siyaseti Türkiye’nin dirliği, düzeni için yapıyoruz. Bu siyasetin tek bir amacı var; kalplerimizdeki muhabbeti, kalplerimizdeki iyiliği, cesareti, merhameti muhafaza etmek. Şairin dediği gibi, gök kubbede kalan sadece hoş bir sada. Bakın bir Hitit höyüğünün eteğindeyiz. Buralardan kimler geldi, kimler geçti. Bizde geldik, bizde geçeceğiz. Rabbim bizleri salih kullarından eylesin, rızasını kazanan kullarından eylesin. İnşallah baki hayata, yüz akı ile hesap gününe çıkan kullarından eylesin. Ve hepsinden önemlisi, Müslümanca yaşayan ve sadece karşılığını Allah’tan bekleyerek yaşayan kullarından eylesin bizi. Tekrardan herkese çok teşekkür ediyorum.”

İftar yemeğinin ardından köy meydanında, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen orta oyunu sahnelendi. Ramazan ayı boyunca Kahramanmaraş’ın her gün bir mahallesinde sahne alan oyuncular, 29. ve son oyunu ise Karahöyük Mahallesi’nde sergilediler. Efendi ile İbiş isimli oyun, büyük beğeni ile izlendi.

04 Tem 2016 - 22:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

SEZEN KANTARCI - Ülkemizin birliği dirliği ve selameti için bu iftarı tertip eden başta sayın bakanımızdan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Sezen kantarcı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 22:20