Ünal: “Bu meseleleri çözecek irademiz ve gücümüz var”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti'nin en önemli özelliğinin karşılaştığı zorlukları aşma kabiliyeti olduğunu vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımız önderliğinde, yaşadığımız bu sıkıntıyı da aşacağız. Bu meseleleri çözecek irademiz, mukavemetimiz, aklımız, enerjimiz, gücümüz var” diye konuştu.

Ünal: “Bu meseleleri çözecek irademiz ve gücümüz var”
Ünal: “Bu meseleleri çözecek irademiz ve gücümüz var”
Haber albümü için resme tıklayın

‘Kuruluşundan Bugüne AK Parti' Sempozyumunda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “AK Parti sorunları olan bir parti değildir. AK Parti meseleleri olan bir partidir” dedi.

Mahir Ünal, “Biz Islahat Fermanıyla, Tanzimat’la, Cumhuriyetle sorunlarımızı çözemedik. Biz AK Parti olarak hem bugünün krizleriyle hem de geçmişin krizleriyle mücadele eden ve bunu da büyük oranda başarıyla tamamlamış bir siyasi hareketiz. Ben inanıyorum ki Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu sıkıntıyı da aşacağız. AK Parti sorunları olan bir parti değildir. AK Parti meseleleri olan bir partidir. Bizim meselelerimiz var ve bunları çözecek idaremiz, aklımız, enerjimiz, gücümüz var. Bütün bunları gerçekleştirirken de güçlü bir liderimiz var” ifadelerini kullandı.

Sempozyumda, "Siyasetin ve Devletin Dönüşümünde AK Parti" başlıklı oturumun açılış konuşmasını yapan Ünal, “AK Parti, kurulduğu günden bugüne kadar demokrasinin, demokratik siyasetin yaşadığı, krizlerin çözümünde, karşılaştığı zorlukları aşma kabiliyetinde çok büyük bir sınav vermiştir. Bu yönüyle AK Parti, bir iddia değil, ispattır. AK Parti, bizim birçok sualimizin cevabıdır” ifadelerini kullandı.

Ünal, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğini oluşturan kimyayı, onun inanç, duygu, düşünce, değer dünyasının da anlaşılması gerektiğini anlatarak, AK Parti siyaseti konuşulurken, adanmışlık ve aidiyet gibi liderliğin de değer, duygu, inanç, cesaret, dürüstlük ve bütün bunlarla kurduğu ilişkinin ahlakının da konuşulması gerektiğinin altını çizdi.

AK Parti'yi konuşurken, aynı zamanda ahlakın da kaçınılmaz olarak konuşulduğuna işaret eden Ünal, "Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde adanmışlığın, dürüstlüğün ve cesaretin en güzel şeklini defalarca sınanmış ve bedeli ödenmiş olarak görürüz. Ziya Paşa'nın meşhur sözü vardır ya, ‘Ainesi iştir kişini lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde’" ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti'yi bir millet aşkı hikayesi olarak görüyoruz. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğini de milletine aşık bir adamın hikayesi olarak görüyoruz. Bir millet aşkı hikayesi ve milletine aşık bir adamın hikayesi birleştiğinde tam da bugünlerde ortaya çıkan büyük bir millet mukavemetini görüyoruz. Saldırılar karşısında milletin nasıl kenetlendiğini, nasıl mukavemet gösterdiğini, nasıl birlik ve beraberlik sergilediğini görüyoruz. Eğer bir güç varsa bu aziz milletin yüksek mukavemetidir ve o mukavemetin altında yatan birlikteliği, beraberliği oluşturan inanç, duygu ve düşünce birlikteliğidir. Bunun da merkezinde, mihenginde Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği yatmaktadır."

15 Ağu 2018 - 11:24 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Elbistsnli - Marem cozecegiz şu kömür isine bir el atin ital kumur yerine yerli komurumuzu kullanalim kömür aldi basini gidiyor bir yetkili cikip bir aciklama zahmeti gostermiyor tunc bilek komurunu serbest birakin fakir fukarA yararlansin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:24
05

Sessiz Çığlıklar - Sayın vekilim, inşaat firması ile tefecilerin mağdurları olan seslerini duyurmaya çalışanların da sesi olun lütfen.Elbistanda tefecilik almış başını gidiyor.Bu Allah'tan korkmayacak kadar sözüm ona cesur(!) olan hain tefecilerin icabına bakılması gerekir. İnsanların menkul veya gayri menkullerine çeşitli hilelerle el koyacak kadar aşağılık kan emiciler kadar cesur olmak gerekir.Ahirette elbette hesapları görülecek ama biz bu dünyada da cezalarını görsün istiyoruz.Kanunlar değişsin, bu tefecilik yapanların paralarına, mallarına el konulsun. Ağır hapis cezası verilsin.El koydukları mallar sahiplerine iade edilsin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:24
04

MAĞDUR - EVET HAKLISIN KARDEŞ.BİRÇOK MAĞDUR KİŞİYE TERCÜMAN OLDUN.MUTLAKA TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE ACİL OLARAK ALINMALI.TİCARET KILIFI ALTINDA İNSANLARIN KANINI EMEN ASALAKLARDIR. UTANMADAN ORTADA ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GEZİYORLAR.BUNLAR DEVLETTEN DE GÜÇLÜ DEGİLLER YA.ELBETTTE DEVLET YETKİLİLERİ BİZİM KADAR DÜŞÜNÜYORDUR.İŞ ÇOK BASİT. KANUN ÇIKAR.SENETLE İŞ YAPMAYI YASAKLA.BANKA ÜZERİNDEN İŞLER YÜRÜSÜN.YOKSA BU ALLAHTAN KORKMAZLAR İNSANLARI MAĞDUR ETTİĞİ GİBİ ÇOK KORKUNÇ BİR VERGİ KAÇAKÇILIĞI YAPIYORLAR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:24
03

Elbistanli dolar molar - E hadi cözün meydan 16 senedir sizin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:24
02

Şekerci - Bizler Fabrika Satıldığından Dolayı Zorunlu Emekli Olduk Sendika Aracılığla Vekalet Verdik Kalan Haklarımızı Arasın diye Fakat Ülkemiz amerika israil gibi ülkelerin oyunuyla Ekonomik Krize Sürüklenmek İsteniyor Bizlerin ülkemizin bu Zor Günlerinde Destek olmamız gerekmektedir İnsan Parasız Yaşar Ama Vatansız Asla Bunları Görerek Hareket Etmemiz Gerekiyor Sendikamızında Ülke Bu Durumdayken Mahkeme İşlerini Erteleyip Destek Olması Gerekir Siyasi Düşüncelerimiz Ne Olursa Olsun Bizlerin Tek Yumruk Olarak Hareket Etmemiz Düşmanlarımıza Ne Kadar Güçlü Olduğumuzu Göstermemiz Gerekir Şimdi İç Çekişmelerin Yaşandığı Değil Birlik Olma Güçlü Olma Hükümete Destek Olma Zamanıdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:24
01

Bilal yüzbaşı - Sayın bakanım yüce Allah'ım bizimle beraber başımızdan başkanımız ve sizler varken bize kâfirlerin ve kafir fetönün güçleri yetmez bunlarıda atlatiriz atlattık da insalkah hep birlikte ilk günkü aşkla önümüzdeki yerel seçimlerine de son sürat çalışıyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:24