Ummanlı ve Kuveytli vatandaşlardan Katar’a destek

Ummanlı ve Kuveytli vatandaşlar, Katar’ın ekonomisine destek vermek için Doha’ya giriş yaptı.

Katar’a uygulanan yaptırımları protesto etmek ve Katar’ın ekonomisine destek vermek için Umman’dan ve Kuveyt’ten yola çıkan vatandaşlar Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Hamad Uluslararası Havalimanı’ndan Doha’ya giriş yaptı.

Doha’nın tarihi çarşısı Suk Vakıf’ta, başta Umman helvası olmak üzere çeşitli hediyeler dağıtan Ummanlı ve Kuveytli vatandaşlar birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bayram namazını Doha’nın en büyük camisi olan Muhammed bin Abdulvahap Camii’nde kılan vatandaşlar, Katar ekonomisine destek olmak için bayram sonuna kadar Doha’da kalma kararı aldı.

25 Haz 2017 - 22:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.