UltraAslan ailesi huzurevinde gönül aldı

UltrAslan Elbistan Temsilciliği Galatasaray Taraftar Grubu üyeleri, Nuri Taphasanoğlu Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşamlarını burada sürdüren yaşlıların gönlünü aldı.

UltraAslan ailesi huzurevinde gönül aldı
UltraAslan ailesi huzurevinde gönül aldı
Haber albümü için resme tıklayın

UltrAslan Yurtiçi Koordinatörlüğü Elbistan Temsilcisi Emrah Aslan ve beraberindeki UltrAslan Elbistan ailesi, ziyarette evlat hasreti ile yol gözleyen huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet etti. UltraAslan ailesi, yaşlıların ellerini öperek onlara çeşitli ikramlarda bulundu. Nuri Taphasanoğlu Huzurevi sakinleri de gerçekleştirilen ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirttiler.

UltrAslan Yurtiçi Koordinatörlüğü Elbistan Temsilcisi Emrah Aslan, “Biz gençlerimizle yaşlılarımız arasındaki bağların güçlenmesini istiyoruz. Bu amaçla da huzurevini ziyaret ettik. Hepsine uzun ömürler diliyoruz. Bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

22 Oca 2020 - 17:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

cuma - yav arkadaş memleketin takımı dururken istanbul'daki takıma hizmet ediyorlar bu nasıl iş anlamış değilim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:52
01

GalataSaray - memleketin takımında trübünde bağıran siz değilsiniz biziz... cuma efendi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:52