Ülkücü İşçiler Derneği’nden ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Ülkücü İşçiler Derneği Elbistan Şubesi, ilçede genelinde tespit ettiği ihtiyaç sahibi aileleri, Ramazan ayında unutmayarak yardım elini uzattı.

Ülkücü İşçiler Derneği’nden ihtiyaç sahiplerine yardım eli
Ülkücü İşçiler Derneği’nden ihtiyaç sahiplerine yardım eli
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı İbrahim Çil ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak gıda paketi dağıtımı gerçekleştirdi. Dernek üyelerinin desteği ve katkılarıyla hazırlanan gıda paketleri, bayrama sayılı günler kala daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ve yoksul ailelerin kapılarına kadar götürülerek ulaştırıldı.

Ülkücü İşçiler Derneği Elbistan Şube Başkanı İbrahim Çil, gıda paketi dağıtımıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemine değindi. Bu duyguların pekiştiği Ramazan ayında gıda paketi dağıtarak, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü bir nebze olsun güldürmek istediklerini vurgulayan Başkan Çil, “Rahmet, bereket ve dayanışma ayı olan Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Bu mukaddes ayda yoksula yardım etmek, yetimin yüzünü güldürmek ve ihtiyaç sahibinin evinde bir tas sıcak çorba pişirmesine vesile olmaktan kadar güzel bir duygu olamaz. Ülkücü İşçiler Derneği Elbistan Şubesi olarak her Ramazan olduğu gibi, bu Ramazanda da hazırladığımız gıda paketleri ile kapılarının çalınmasını bekleyen ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım elimizi uzattık. Dertlerine derman olmak istedik” şeklinde konuştu.

Başkan Çil, “Kıymetli hayırsever ülküdaşlarımızdan aldığımız destekle, Ramazan ayı süresince tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik olarak hazırlattığımız yardım paketlerinin dağıtımını tamamladık. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, daha çok ihtiyaç sahibi insanımıza ulaşılması gerektiğinin farkındayız ve bu konuda sürekli çalışma içerisindeyiz. Umarız onların yüzünü az da olsa güldürebilmişizdir. İnşallah yüce Mevla yardımlarımızı kabul eder. Paketlerin hazırlanmasında ve dağıtılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

22 Haz 2017 - 14:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Vatandaş 2 - Ekranlarda bunu şunu yaptık diye dolananlara söyle ilk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 14:28
01

Gökçe türk - Allah razı olsun yardımın açık yapılanı teşvik eder elinize yureginize sağlık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 14:28