Uber sürücüsünü tehdit eden taksi sürücülerine operasyon

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uber sürücüsünü tehdit ve küfür ettiği iddia edilen taksi sürücüsüne yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, tek tek durdurduğu taksilerde söz konusu kişileri aradı.

Esenyurt'ta uber sürücüsünün önünü kesen ve ticari taksi sürücüleri olduğu iddia edilen kişiler, sürücüye yolcu almaması konusunda küfürlerle tehdit edildiği görüntüler sosyal medya da hızla yayılmıştı. Görüntüler üzerine harekete geçen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu 2 şüpheliyi yakalamaya yönelik çalışma başlattı. Ekipler, olayın geçtiği çevre başta olmak üzere birçok noktada görüntülerdeki taksicileri aradı.

Öte yandan daha öncede uber sürücüleri ile taksiciler arasında gerilimin yaşandığı yerde ise polis ekiplerinin de bekletildiği görüldü.

Murat Delice

22 May 2018 - 21:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.