TYP’nin kura sonucu belli oldu

Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) sürdürdüğü Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında Elbistan’daki okullarda görevlendirilen 105’i temizlik, 40’ı da özel güvenlik görevlisinin isimleri belli oldu.

TYP’nin kura sonucu belli oldu
TYP’nin kura sonucu belli oldu
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından uygulamaya konulan Toplum Yararına Projesi (TYP) çerçevesinde, Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda 9 ay görevlendirilecek 105 temizlik ve 40 da özel güvenlik görevlisinin belirlenmesi için Elbistan Halk Eğitimi Merkezi’nde (HEM) ayrı ayrı saatlerde kura çekimi yapıldı. Temizlik işçisi alımı için 1073 kişi başvuru yaptı. 40 özel güvenlik görevlisi ise başvuru yapan 204 aday arasından belirlendi.

Noter huzurunda yapılan kura çekiminde alınacak personellerin isimleri belirlendi ve kayıt altına alındı.

Kurada ismi çıkanlar:

22 Eyl 2020 - 10:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

ali ülger - abdullah aşudu tam adamı tebrik ederizzzzzz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 10:46
02

Haksızlık - Bu çekilişin araştırılmasını istiyorum.temizlik işi için başvuru yapan bayana güvenlik işi çıkıyor.ne güvenlik sertifikası ne kimliği var .okulda bunu normal karşılayıp kabul ediyor.biz okadar uğraşıp sınavlara giriyoruz o kimligi alıp güvenlik görevlisi olmak için ama hiçbir belgesi olmayan biri güvenlik olarak okulda çalışabilecek.bu çekilişte kesinlikle ya torpil yada karışıklık var.itiraz edilmesini istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 10:46
01

Findik - Ya her zamanda yaziliyorum hicmi çıkmaz ya hep mi torpil olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 10:46