TYP ile 300 kişi daha iş sahibi olacak

İŞKUR Elbistan Şube Müdürü Hüseyin Açar, Toplum Yararına Projesi (TYP) kapsamında Kahramanmaraş genelinde 300 kişinin 6 ay süreyle iş sahibi olacağını ifade ederek, başvuruların 25 Mayıs 2018 tarihi itibarı ile başladığını söyledi.

TYP ile 300 kişi daha iş sahibi olacak
Haber albümü için resme tıklayın

Yapılacak alım ile ilgili olarak açıklama yapan İŞKUR Elbistan Şube Müdürü Hüseyin Açar, “Belediyeler, müftülük ve bazı kamu kurumlarına il genelinde toplam 300 kişilik 6 ay süreli işçi alımı yapılacaktır. 11 Haziran 2018 ile 8 Aralık 2018 tarihleri arasında çalıştırılacak geçici işçiler için, 25 ile 29 Mayıs 2018 tarihinde iş başvuruları İŞKUR müdürlükleri ve hizmet merkezlerinde yapılacaktır. Ayrıca internetten www.iskur.gov.tr adresinden şifre alarak da başvurular yapılabilmektedir” dedi.

Açar, başvurular hakkında yanlış bilinen bir konuya da açıklık getirerek, “Yanlış bilinen bir konu da İŞKUR’da kaydı olmak, bu programlara başvuru yapmak anlamına gelmemektedir. Bu programlara başvuru belirtilen tarihlerde alınacak olup, kişilerin kendileri başvuru yapmak zorundadır. İşçi alımları mülakat ile yapılacak” dedi.

Yapılacak alım nedeniyle Elbistan Belediyesi’nde çevre temizliği kapsamında 10 kişi istihdam edilecek. İl genelindeki tüm ilçe belediyeleri ile bazı kamu kurumlarına değişik sayılarda işçi alımı yapılacak.

25 May 2018 - 14:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

Hacı - Hüseyin bey partinin bir neferi gibi çalışıyor seçimlere ilçe başkanından daha iyi çalışıyor,iş sahibi ettik demeyin 6 ay sonra ne olacak.Koyma su ile değirmen dönmez bu geçiştirmeli gün kurtarma lı işler yüzüne ekonomide piyasalarda orta da işte..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 14:38
08

Mehmet - Akp nin ilçe başkanı gibi canla başla çalışıyor iktidara.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 14:38
07

Hakan - Müftülüğe 200 kişi mulakatla(liste yöntemi ile)ise alindi ama mülakat yapilmadi torpille alindi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 14:38
06

Deniz - Mülakat ile alacakmis. başvuru yapmaya gerek yok. Ahirette iki elim yakanizda olacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 14:38
05

Issız genç - Ah Be yalan Dünya

Seçim zamanı geldiğinde İşkur 6 aylık 9 aylık işçi alımı yapıyor

Seçim bittiğinde İşkur alımı ve aldığı işçi nin çalışma süresini kısaltma yaparak

İşsizlik yine tavan yapıyor

Tam ve sürekli İş alımı yapılmıyor

Bu parti ile alakali olmamalı

Şu A partisinden şu B partisinden diye hareket edilmemeli

Genç gelecek için çalışır

Genç in önü açılmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 14:38
04

Hak - Hak nedir?adalet nedir?Böyle kelimeler hiç duydunuz mu?Varsa yoksa torpilin kim?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 14:38
03

vatandaş - Allah seni başımızdan eksik etmesin müdürüm. Elbistan işkur şubesine geldiğin günden bugüne sayende yüzlerce kişi iş sahibi oldu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 14:38
01

AYKIZ - Müdürüm Elbistana verdiğiniz önemi Nurhak a da bekliyoruz.Sevgilerle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 14:38