Tuzruhu içerek yaşamına son verdi

Elbistan’a bağlı Bakış Mahallesi’nde 51 yaşındaki bir kadının tuzruhu içerek yaşamına son verdiği öğrenildi.

Bakış Mahallesi’nde ikamet eden Hanım Toklu (51), edinilen bilgi ve iddialara göre, girdiği ruhi bunalım sonucunda ev temizliği için kullandığı tuzruhunu içti. İçtiği kimyasal maddenin etkisi ile ağır yaralanan Toklu, hemen Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan ve hayati tehlikesi bulunan talihsiz kadın, buradaki ilk müdahalenin ardından Malatya’ya sevk edildi. Toklu, Malatya’da kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Toklu’nun cansız bedeni, Malatya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından Elbistan’a getirilerek Bakış Mahallesi’nde toprağa verildi. Savcılık, 51 yaşındaki Hanım Toklu’nun intiharıyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

25 May 2017 - 16:24 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mevlüt ÇANAK - ALLAH Rahmet eylesin,kalanlarına sabırlar versin!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 16:24