Türkveren Mahallesi’nde dolu şoku

Elbistan’a bağlı Türkveren Mahallesi ve çevresinde etkili olan dolu yağışı, kayısı bahçelerinde büyük zarara neden oldu.

Türkveren Mahallesi’nde dolu şoku
Türkveren Mahallesi’nde dolu şoku
Haber albümü için resme tıklayın

22 Mayıs 2018 Salı günü öğleden sonra başlayan ve 15-20 dakika süren dolu yağışı nedeniyle yerler yaklaşık 4 santimetre kalınlığında buz tabakası ile kaplanırken, daha sonra hızla eriyen dolu nedeniyle mahalle içinde su baskınları meydana geldi.

Türkveren Mahallesi’nde yaşayan Ali Taş, Mart ve Nisan ayı içerisinde yaşanan don nedeniyle kayısıların büyük zarar gördüğünü ifade ederek, şiddetli dolu yağışı nedeniyle de kalan kayısıların tamamının yok olmasından endişe ettiklerini söyledi.

Sel tehlikesi nedeniyle kayısı bahçelerine ulaşamadıklarını belirten Ali Taş, yağan dolularının mahalleyi beyaza çevirdiğini sözlerine ekledi.

22 May 2018 - 16:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.