Trafik polislerinden motosiklet denetimi

Tüm Türkiye’de eşzamanlı olarak gerçekleştirilen motosiklet denetiminin Elbistan ayağında 7 motosiklet trafikten men edilirken kurallara uymayan sürücülere ise toplamda 38 bin TL idari para cezası yazıldı.

Trafik polislerinden motosiklet denetimi
Trafik polislerinden motosiklet denetimi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İçişleri Bakanlığı koordinesinde çalıntı, aranan ve ruhsatsız/plakasız motosikletlerin yakalanmasına yönelik olarak ülke genelinde 4 bin 643 noktada eş zamanlı uygulama yapıldı. 7 bin 42 ekip ve 23 bin 250 personelin katılımıyla yapılan uygulama neticesinde; 137 bin 281 araç ve motosiklet kontrol edildi. 106 çalıntı ve aranma kaydı bulunan motosiklet yakalandı. 40 çalıntı ve aranma kaydı bulunan araç yakalandı. 1.984 araç ve motosiklet trafikten men edildi. 8 bin 544 motosiklet ve araca cezai işlem uygulandı. Uygulamanın Elbistan bölümünde ise İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince kontrol noktaları oluşturuldu. Uygulama sonucunda, 7 motosiklet trafikten men edilerek otoparka çekildi. Başta ehliyetsiz araç kullanmak olmak üzere kurallara uymayan sürücülere de toplamda 38 bin TL cezai işlem uygulandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın, motosiklet sürücülerinin öncelikli olarak kendi can güvenliklerinin sağlanması ile çalıntı, aranan ve ruhsatsız /plakasız motosikletlerin yakalanmasına yönelik çalışmalarının devam edeceğini belirtildi.

14 Ağu 2020 - 16:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Servet - Sadece 7 motosiklet mi ?! Her taraf şımarık akrobasi pilotu (!) kaynıyor ! Hele " görmek " isterseniz , cambaz şımarık ve serseriler her zaman her yerde cirit atmaktalar ! Defalarca yazsak da nafile ! Ancak " Türkiye geneli denetimi " olursa , " adet yerini bulsun" diye birkaç saat üç beş motor yakalanmış olur ! Her şeyin farkındayız ! Yazıklar olsun ! Şımartmaya devam eyleyin ! Eskiden sadece iki tane trafik polisi, Elbistan da kuralsız kuş uçurtmazlardı ! Her şey gevşedi artık !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 16:52
04

Hüseyin - Ya herşey iyi güzelde su ehliyetsiz araç kullanmak kullandırmak bir türlü anlam veremiyorum e 1 yasındaki çocugu direksiyonda kucagina alip araba kullanan bir toplumdan ne beklenir ehliyeysiz surücü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 16:52
03

elbistanlı - suriyeliler neden bu denetlemelerde tutulmuyor ve patlak eksozla gece gündüz geziyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 16:52
02

Hasan - Saraykentte motorcular cirit atıyor. Atsınlar haklarıdır amma velakin egzozlarından çıkan aşırı rahatsız edici sese ya bir çözüm bulsunlar ya da polis abileri gerekeni yapmak için onları durduracaktır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 16:52
01

Zekeriya - Ekiplerimize çok teşekkür ederim bu uygulama gerçekten çok önemli hemçalıntı olaylarına ışık tutabilir hemde Suriyeli zevatlar kaçak ve çalıntı motor kullanıyor şagolun varolun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 16:52