TOTAL kalitesi ve ayrıcalığı Elbistan’da

Yılmazlar Petrol, Türkiye’de akaryakıt sektöründeki yeniliklerin öncüsü olan ve OYAK Grubu çatısı altında faaliyet gösteren TOTAL kalitesini ve ayrıcalığını Elbistanlılarla buluşturdu.

TOTAL kalitesi ve ayrıcalığı Elbistan’da
TOTAL kalitesi ve ayrıcalığı Elbistan’da
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Adnan Menderes Bulvarı, sanayi sitesi karşısında hizmete başlayan Yılmazlar Petrol’ün işletmecisi Şahin Yılmaz, TOTAL’in, OYAK’ın gücü, tecrübesi ve sinerjisi ile yenilendiğini söyledi.

TOTAL’in, Türkiye’de akaryakıt sektörünü Eurodiesel, mobil ödeme gibi birçok ilkle ve yenilikçi teknolojiyle tanıştırdığını hatırlatan Yılmaz, Elbistan’da müşterilerinin de kaliteli hizmet ve yüksek performanslı ürün ayrıcalığına sahip olacağını dile getirdi.

TOTAL Elbistan olarak müşterilerine birçok kampanya ile hizmet ettiklerini belirten Yılmaz, “TOTAL ve Ziraat Bankası'nın imzaladığı yeni anlaşmayla Bankkart sahipleri akaryakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 'Bankkart Lira' kazanacak” dedi.

Uzun yıllardır bu sektörde yer alan TOTAL’in müşteri memnuniyeti, yüksek performanslı ve kaliteli akaryakıttan ödün vermediğini kaydeden Yılmazlar Petrol işletmecisi Şahin Yılmaz, “Akaryakıt alımlarını istasyonumuzdan yapanlar TOTAL Yakıt Garantisi ile aracınızı koruma altındadır. Müşteri memnuniyetinden taviz vermeyen, güler yüzlü personelimizle 7 gün 24 saat boyunca müşterilerimizin hizmetinde olacağız” şeklinde konuştu.

Açılışa özel olarak 1 hafta boyunca ücretsiz araç yıkama hizmeti de sunduklarını hatırlatan Yılmaz, “Güven ve müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. İstasyonlarımıza gelen müşterilerimize en yüksek hizmet standartlarını sunmak için kararlıyız. Aracını düşünen tüm müşterilerimizi, 24 saat açık olan ve birçok ürünün yer aldığı marketimizle birlikte TOTAL’in sunduğu ayrıcalıklarla tanışmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

17 Tem 2021 - 09:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.