Ticaret Borsası’ndan ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban yardımı

Kahramanmaraş Ticaret Borsası’nın katkısı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile temin edilen 150 adet kaban, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim edildi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası, il genelindeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için bir süre önce başlattığı bot ve kaban yardımı projesini, bu kışta da devam ettirdi. Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba ve Elbistan Temsilcisi İbrahim Alagöz, 150 kabandan yardım paketlerini, Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim etti. Balbaba ve Alagöz, daha sonra Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Feryat Sorkut’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba, sosyal sorumluluk projesi kapsamında temin edilen kabanları, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı’na ulaştırdıklarını söyledi.

Yıl içerisinde il genelini kapsayacak şekilde bu tür sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verdiklerine değinen Balbaba, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen desteğe Borsa olarak kendi katkılarımızı da ekleyerek ihtiyaç sahibi yavrularımızın giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kaban ve bot yardımında bulunuyoruz. Elbistan’da da 150 adet kaban yardımı yapıyoruz. Bu yılki kaban yardımımız, Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığımız aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşacak. Kahramanmaraş Ticaret Borsası olarak, sosyal sorumluluk projelerini önemsiyoruz. Bu tür çalışmalarla da yaklaşan kış aylarında ihtiyacı olduğu halde kaban alamayan öğrencilerin içini ısıtmayı amaçlıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza bir nebze olsun destek olmak ve onların yüzlerini güldürmeyi istiyoruz” şeklinde konuştu.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Feryat Sorkut da, projenin önemine değinerek Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba ve Elbistan Temsilcisi İbrahim Alagöz’e teşekkür etti.

12 Ara 2018 - 13:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.