TBB’den Elbistan’a son model hasta nakil aracı hibesi

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Elbistan Belediyesi’ne vatandaşların hizmetlerinde kullanılması amacıyla son model hasta nakil aracı hibe etti. Söz konusu hasta nakil aracı, son 4 ayda TBB’den hibe edilen 3 araç oldu.

TBB’den Elbistan’a son model hasta nakil aracı hibesi
TBB’den Elbistan’a son model hasta nakil aracı hibesi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Elbistan Belediyesi’ne araç hibesi desteğini sürdürüyor. Daha önceden 2 adet sıfır kilometre kamyon hibesi yapılan Elbistan Belediyesi’ne, vatandaşlar açısından büyük bir görev üstlenecek son model hasta nakil aracı hibe edildi. Hasta nakil aracının teslimi sırasında konuşan AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, “Elbistan’a hizmetlerden bir tanesi daha geldi. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa, Türkiye Belediyeler Birliği’nden 2 kamyon ve 1 de hasta nakil aracı hibesi sağlandı. Tam teşekküllü ve istediğimizin bir model daha üzerinde. Hayrettin Güngör’e, Cumhurbaşkanlığımıza ve Mahir Bey’e çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.

‘Diğerlerinin vekilleri de Elbistan’a bir tane el arabası göndersin diye bekliyoruz’ ifadesi ile göndermede bulunan Başkan Vekili Tıraş, “Bizim adaylarımız bunu gönderiyor. Bizim adaylarımız, diğerlerinin milletvekillerinden çok çok üstün. Ne varsa Elbistan’a yağdırıyorlar. Diğerlerinin vekilleri de Elbistan’a bir tane el arabası göndersin diye bekliyoruz. Elbistan’ın yatırımlarının çoğaldığının ve yeni bir dönemin başladığının göstergesi bunlar. İnşallah, şu 3 aylık dönemde AK Parti kendisini en iyi şekilde gösterdi. Bundan sonra da inşallah Mehmet Gürbüz kardeşimizle uçacak” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz ise, yakın zamanda Elbistan’a TBB tarafından itfaiye aracı hibe edileceğinin bilgisini vererek şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bugün hasta nakil aracımızı Elbistan Belediyesi olarak teslim aldık. Ahmet Başkanımızla beraber Elbistan’da gerçekten dönüşüm başladı. Biz, Cumhur İttifakı olarak şehrimizi ayağa kaldırmaya azmettik ve kararlıyız. Allah’ın izniyle bütün eksikliklerimizi en kısa sürede tamamlayacağız. Hasta nakil aracı, yakın zamanda şehrimize 3.araç olarak geldi. İnşallah 4.araç da bir itfaiye olarak gelecek. Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Hayrettin Güngör Beye çok teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımız Mahir Ünal Beyefendi, şehrimizin tüm eksiklikleri ile ilgili adeta merkezden Elbistan’a çıkarma yaptı. Son 8 yılda yapılanları görüyoruz. Kamu yatırımları anlamındaki tüm yatırımlar il düzeyinde yapıldı.

1 Nisan’dan sonra bu yatırım atağına hız kesmeden devam edeceğiz. Elbistan’ın bütün sorunlarını kısa sürede çözeceğiz. Ahmet Tıraş Başkanımız, 3 ayda şehrin çehresini değiştirdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin, 1 Nisan’dan sonra hızlanması, devam etmesi ve kamu yatırımlarının artarak devam etmesi için inşallah bizler göreve talibiz. Cumhur İttifakı olarak Elbistan’ın hak ettiği yere gelmesi için ter dökeceğiz. Hemşerilerimize, bize gösterdikleri teveccüh nedeniyle çok teşekkür ediyorum.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç da, “Vatana hizmetin yarısı vatana hizmettir, yarısı da insana hizmettir. Barış zamanında vatana yapılan hizmet, savaş zamanında vatan için de ne yapacağının ortaya koymanın ifadesidir. Bunun adresi de Cumhur İttifakı’dır” dedi.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur ise, “Belediyeler Birliği’nden son model bir hasta nakil aracı alındı. Bizim, başkan adaylarımız adayken dahi hizmet etmeye devam ediyor. 1 Nisan itibariyle görevi inşallah Mehmet Gürbüz kardeşimiz devralacak” ifadelerini kullandı.

Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş ve Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz, daha sonra hibe edilen hasta nakil aracını inceledi.

22 Mar 2019 - 17:48 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.