Sungur: Fabrikalar süreklilik arz edecek

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, Elbistan Şeker Fabrikası’nın da arasında bulunduğu 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesi konusuyla ilgili yaptığı açıklamada, fabrikaların kapatılamayacağını ifade etti.

Sungur: Fabrikalar süreklilik arz edecek
Sungur: Fabrikalar süreklilik arz edecek
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, Elbistan Şeker Fabrikası’nın da arasında bulunduğu 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesi konusuyla ilgili yaptığı açıklamada, fabrikaların kapatılamayacağını ifade ederek, “Şeker fabrikalarının sürekliliği hususunda düzenlemeler var. Yani alan firmanın ‘ben burayı çalıştırmıyorum, kapatıyorum’ deme şansı yok. İhaleyi alan firma burayı kesintisiz, sürekli bir şekilde sözleşmede belirtilen şartlara göre çalıştıracak” dedi.

Türkşeker’a ait 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesi yönündeki süreçle ilgili bilgi veren Sungur, işçi, çiftçi ve bölge halkının asla mağdur edilmeyeceğini söyledi.

Parti binasında bir basın açıklaması yapan Sungur, şunları söyledi:

“Türkiye’de 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesi konusu var. Bölgemizde bulunan Elbistan Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesi de gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde de Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Türkşeker’e ait bazı fabrikaların özelleştirilmesi ile bunların içeriği hakkında açıklama yapıldı. Bu açıklamada dikkat edilen hususlar ne idi? Hiç kimsenin, yani bölgedeki işçi, çiftçinin mağdur edilmemesi konusunda idi. Ancak farklı algılamalara yol açtı. Hem devletimizin, hem de partimizin üzerine yapılan kara propagandalar oldu. Ama açıklamaları görüyoruz ki, bihaberler. Basın açıklamalarından bihaberler, neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Bilgilere baktığımızda işçiler konusunda gerekli düzenlemeler yapılmış ve işçilerin mağdur olmamaları konusunda önlemler alınıyor. Bunlardan bir tanesi işçiye seçim hakkı sunuyor. Mevzuatlar çerçevesinde kamu kurumlarında çalışma imkanı tanıyor. İkinci olarak talep eden işçiler aynı yerde, aynı fabrikalarında çalışma hakları var. Üçüncü olarak ise, özelleştirilmeyen diğer şeker fabrikasında çalışmak istiyorsa, talebi halinde oraya naklediliyor.”

Fabrikaların özelleştirilmesi durumunda çiftçilerin üretim yapmaya devam edeceklerini, pancarların aynı mevzuatla alımının süreceğini anlatan Sungur, “Diğer bir husus, şeker fabrikalarının sürekliliği hususunda düzenlemeler var. Yani alan firma ben burayı çalıştırmıyorum, kapatıyorum deme şansı yok. İhaleyi alan firma burayı kesintisiz, sürekli bir şekilde sözleşmede belirtilen şartlara göre çalıştıracak. Çiftçilerimiz ise hiçbir zaman endişe etmesinler. Aynı şartlarla, aynı şekilde üretime devam edecekler. Şeker fabrikası da aynı mevzuatla pancarları kabul edecek. Dolayısıyla baktığımız zaman bu kadar propagandanın, yaygaranın bir anlamı olmayacağını, aynı şekilde çalışma şartlarının düzenleneceğini, hem hükümetimiz, hem partimiz bu konuda gerekli düzenlemeleri yapacaktır” dedi.

CHP’nin öncülüğünde Elbistan Şeker Fabrikası önünde yapılan basın açıklamasına da değinen Sungur, bazı konuların çarpıtıldığını söyledi.

Sungur, açıklamasını, “Önceki gün şeker fabrikası önünde bazı siyasi partiler miting adı altında konuşmaları oldu. Asılsız iddialarda bulundular. Bunların hepsi çürütülmüş vaziyette. AK Parti Hükümeti kurulduğu günden beri en çok icraat yapan, en çok hizmet yapan partidir. Maalesef bunlar üzerinden, sürekli olarak partimiz üzerinden propagandalar yapılmaktadır. Propaganda yaparken de kendi içlerinde tutarsız davranmaktadır. Özgürlükten bahsediliyor. Özgürlükten söz ederken, kendilerinin özgürlüklerle ilgili bir davranışları yok. CHP milletvekilleri 8 Haziran günü tüm medyaya el koyacağını söylememiş miydi? Savaş olduğunda, İran’ı destekleyeceğiz dememişler miydi? Şimdi kalkmışlar, ülkemizin şu günlerinde, en zor günlerde her zamanki gibi ülkemizin ve partimizin yanında olmamışlardır. Bunu da zaten kendi sözleri ile tescillemişlerdi. AK Parti dünyanın en iyi işini yapsa da biz desteklemeyeceğiz demişlerdi. Dolayısıyla burada biz samimiyetsizlik görüyoruz. Dünkü açıklamalarında haktan, hukuktan, milletten dem vuruyorlar ama içinde, cumhuriyet, halk olan bir partinin, bunlarla bir alakasının olmadığını görüyoruz. Dolayısıyla biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Biz sizi iyi biliyoruz. Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermediklerini de biliyoruz” cümleleri ile tamamladı.

28 Şub 2018 - 17:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

53

FERDİ - şekeride kapatırlar nisasta sekerini sürerler bu iste ne islervar bilen bilir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
52

Ömerfarukerşahin - Daha hala savunuyorlar tekel satıldı sonuç belli Sümerbank satıldı sonuç ortada babalarının malı gibi satıyorlar böyle yönetimi herkes yapar hazıra dağ dayanmaz yeter yalanlarınızdan bıktık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
51

Vali bey - Hey yavrum heeyy sunlara bak baskan kucuk baskan falan filan bir siyasi oartinin haddi degil bu aciklamalar bir burokratin devlet adaminin haddi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
50

vatandaş - Orada yönetimdeki bir çok kişinin özelleşmeye karşı olduğunu biliyorum ama tepe yönetime karşı boyunları kıldan ince maalesef... Sevdamız Elbistan..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
49

Elbistsnli - Siz once su dogalgaza hiz verinde hava kirliligigiden kurtulalim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
48

Muhammet - Ancak sorgusu sualtı biat edenleri kandirirsin.TutturulMuş bir 5yilda 5 yıl peki kardeşim 5yilda sonra ne olacak yapmayın Allah aşkına bütçe açıklarını on yıllar önce yapılan kit' leri satarak kapattınız müflis tüccar misali elde, avucta ne varsa satıldı yandaşa gitti şeker fabrikalarının aceleyle satılması nişasta bazlı şeker üreticisi bir Carteli ihya etmek ki bu Cartel amarikan firmasıdır ismini de okur yazar herkes bilir.EEEY AMERİKA? ??

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
47

Mesut Köprübaşı - Hikaye Teması hep aynı.Özelleştiriyoruz ama çalışmaya devam edecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
45

Fadıl Dernek - Sayın ilce başkanım ben kadrolu çalışan işciyim Bana söylermisiniz Fabrika özelleşince beni özlük haklarımla Elbistan da istediğim kamu kurmunda çalışa bilirmiyim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
43

Mu - Sizde gelin işçinin fabrika nın yanındayız deyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
42

Vatansever - Devletin yapacağı temel görevler vardır bunlar; Sağlık, Eğitim, Savunma ve Adalet bunların haricinde devlet vergisini alır. Ne çay üretir , ne şeker üretir ne de lastik vs. vs.

ver özel'e karı da kendine zararı da kendilerine devlet vergisin bilir. Bu kadar !....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
40

Selim - Özelleştirmeye sahip çikan bir ilçe başkanlı vay be diyecek bir şey yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
39

Fantom - Öncelikle muhalif sesleri yayınladığı biz için teşekkür ederim...ben fazla bir şey demeyeceğim...Artık hükümet kandırmaca işleri bıraksa ve samimi bir şekilde ey milletim ekonomi iyi değil malumunuz bukadar sosyal yardım yapıyoruz bunların devam etmesi için sıcak paraya ihtiyaç var ...yoksa hiç devletin malını satarmiyim dese daha iyi olur...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
38

Hasan hüseyin aktaş - Bu hükümet olmasa açımızdan aç kalırsınız 2000 yılında neydi hatırlayın nankörlük yapmayın di yer fabrikalar kapandimi yan gelip ya tamam diye korkuyorsunuz telaşını z ondan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
37

Mustafa yüce - Gelin bu özelleştirmeleri2019 seçim sonrasına bırakalım 40degil 40 bin degil yüz bin düşünelim yol yakınken dönelim ahlar vahlar olmadan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
36

Ahmet - Bi akp li olarak seçimleri kazanalım ondon sonra özelleştirme yapalım derim oy kaybettirir bu durum bize.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
35

Ahmet - Sayin başkan arkanızdayız.Onlarda ne olduğunu çok iyi biliyorlar.Siz işinize bakin bunlara cevap dahi vermeniz vakit kaybıdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
34

Elbistanlıx - Yüreğiniz yetiyorsa gerçekleri konuşun. sizde içten içe neyin doğru olduğunu biliyorsunuz ama konuşmaya cüret edemiyorsunuz.Gün gelecek bu söylediklerinizden ötürü utanacaksınız...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
32

elbistanlıyız - 5 yıl sonra sen orda kalacakmısın.. in dedikleri an işin bitti 5 yıl sonra bunları savunacakmısın?arşiv unutmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
31

Sucu haci hasan emmi - Hasan sungur senin yerin bakanlik harcaniyorsun burda yigidim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
30

Yavuz Selim Türk - Fabrika kapatılmayacak da neden 5 yıl kapatma şartı var sözleşmede. Alan adam 5 yıl sonra sayarsak nasıl engel olacaksınız. Tamamen rant operasyonu. Yandaşa satılır 5 yıl sonra da hep beraber milyonları götürürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
29

Muhammed Ali - Ak parti baştan söyledi kardeşim satacağız dediler santralleri de satacaklar. Girip oy veriyorsunuz sonra da ağlıyorsunuz. VAllahi üzülmedim siz hak ediyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
28

Tanju - PartiniZe yakın olan kime peş keş çekilecek vatandaşın öz malı fabrikalar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
27

Mu - Büyükşehir yakında yogunluk çıkaracak eh artık güzel güzel binalarda oturursunuz nasıl olsa işiniz saglam işçi ne olur Allah kerim nereye gider nerde magdur olur Allah kolaylık versin önümüz seçim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
26

ŞEKER MENSUBU - Sayın Hasan başkanım sizin bu açıklamalarınızdan dolayı bir Akpartili olarak rahatsız oldum fabrikayı alan işi kapatamayacak diyorsun senetmi imzalıyon sadece 5 yıl pancar ekim şartı çalıştırma adamın yetkisi altında işçiye gelince mağdur olmuyor diyorsun bilgileri iyi oku işçi tam mağdur oluyor 4b ye geçer maaşı yarı yarıya düşüyor bunu neden demiyosunuz fabrika ile ilgili tam bilgi vermiyorsunuz biz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz bu fabrika kapanacak sende göreceksin 3 ve 5 yıl sonra

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
25

Ali - Ver coşkuyu ver coşkuyu ne de olsa işin farkında olmayan

Sizi eleştirirsem isimden ekmeğimden olurum diyen o kadar insan var ki. Şuan bir miting düzenleseniz mükemmel bir kalabalık toplarsınız hatta. Katılanların hepside sosyal.medyasında resim paylaşır. Sebep oluşturduğunuz korkudan dolayı. Ama elbistan hak ediyor kardeşim satın satın hatta belediye binasını imamhatip lisesinin eski yerini bak orası çok iyi çarşıya da yakın iyi getirir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
24

Bayram - İnanmadığın bir şeyi savunmak kadar kötü bir şey yok zaten savunamamış ta Malatya Tekel de satıldığında 5 yıl üretim şartı vardı kapıya anında kilit vuruldu 5 yıl sonra şimdi AVM var yerinde bizim şekerin yerine de site yaparlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
23

ali - Bu bir saçmalıktır başkanım. ben de bir Ak partili olarak satılmasına karşıyım ve bana chp düşünceli diyemezsiniz bu bir saygısızlık ve düşünceyi baltalamak denir.

Ayrıca, Avrupa, özelleştirmelerden vazgeçip kendi bünyesine almaya başlarken hatasını farketip dönüş yaparken biz neden 10 yıl gerisinden takip ediyoruz, ya AB den çıkalım Ya da AB yi 10 yıl geriden takip etmeyelim Güncel kalalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
21

Elbistanlı - Sayın Başkan söylediklerinize siz bile inanmıyorsunuzdur.Ama neylersin serde siyasetçilik var.Tarih tekerrürden ibarettir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
20

Mehmet - Petkim,Tüpraş,Telekom,Tekel say sayabildiğin kadar.Kar eden devlet iştirakleri neden satılır.Altın yumurtlayan tavuk neden kesilir.Bunlar yapılırken amaç nedir.Satılan millet malını kimler alır.Elinizi vicdanınıza koyun düşünün,sorgulayın ve Allah'tan korkun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
19

Ilyas - Sayin sungur sureklilik olsa ne yazar.tupras da surekli kime verdiniz koc holdinge, onlar ne yapti gezi olaylarinda gezicilere destek oldu! Birkerede biriniz cikin karsiyiz diye konusun.madem elbistan icin burdasiniz Sonra yine yanildik kandirildik olmasin! Sayin milletvekillerimiz zaten ne icin varlar muamma, sayin cumhurbaskanimiz yanlis yonlendirenlere neden arastirma yapip karsi gelmiyorsunuz. Kimlere peskes cekiliyor. Abd arastirma sirketinin verilerine neden guvenip by yanlis yapiliyor. Bukadarhatalar akp partiyi bitirir gormuyormusunuz, yoksa amaciniz bumu! Mhp de kurtaramaz sonra sizi demedi demeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
18

memet - sırf korkudan cumhurbaşkanın haberi yok diyorsun açta geçmişe bak ya hangi cumhurbaşkanı ayakta uyumuş? hangisinden habersiz satılmış bu kadar yer? el insaf hiç mi vicdan yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
17

Hacı - Cumhurbaşkanı yanlış felan yönlendirilmiyor herseyi biliyor ve bilerek yapıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
16

Hacı - Bir fabrika kurunda onun açılışını yapın,fabrika kapanıyor hala partinizi savunuyorsunuz bu kadar korkmayın ankaradan,korkacaksanız Allahtan korkun hesap günü onun huzuruna cıkacaz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
15

Mehmet - Şeker fabrikası arazisinde de binaları görünce neyin süreklilik arz edeceğini hep beraber göreceğiz.Ranta devam.Ve Şu nu da göreceğiz ki fabrika arsa değerinin bile altına satılacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
14

Vatandaşın İsyanı - laf olsun diye konuşuyor başka bişey değil. daha ortada ihale şartnamesi yok nerden biliyorsun süreklilik arz edeceğini. alan firma yarın bir gün arızam var çalıştırmıyorum derse ne yapacaksın? göreceksiniz bak sırf arazi bedelinden çok daha düşük fiyata peşkeş çekilecek bu fabrikalar. bunlarda körü körüne savunacaklar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
13

Elbistanlı - Sayın ilçe Başkanım;

Bizler neyin ne olduğunu biliyoruz. 5 yıl fabrikayı çalıştırma süresi verilecek.5 yıl boyunca kota miktarı düşecek ve fabrika kapanacak.sizde gelseydiniz keşke fabrika önüne de kendi açıklamanızı orada yapsaydınız.orada toplanan halk sadece chp ye bağlı insanlar değildi her partiden kesim vardı daha doğrusu mevzu Elbistan idi.Sizden de aynı duyarlılığı beklerdik.Neden 14 tane fabrika Amerikan Cargill şirketinin Türkiye şeker üretimi raporundan sonra apar topar satışa çıkarıldı?zavallı Çiftçimiz de zannediyor ki her şey güllük gülistanlık olacak. Tepki bile veremiyor , yarın bir gün sınırlı sayıda kotayı işleyecek fabrika pancarın yaprağını taşını temizlettirecek, patates gibi soydurup getirecek o pancarı fabrikaya. Günü geldiğinde ise satacak. Malum fabrikamızın mevki olarak en nadide yerde.Ak Parti olarak neden Malatya gibi siyasi olarak bastırmadınız? Malatya satılmadı neden ? Kusura bakmasın kimse kılını kıpırdatmadı olan Elbistanımıza oldu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
12

Hacı - Sn Başkan aynı zamanda da avukatsınız daha iyi bilirsiniz özelleştirilen kurumların 5 sene çalıştırma zorunluluğu var SEKA kağıt fabrikaları kapatıldıktan 5 sene sonra ne oldu çok iyi biliyoruz.Ayrıcada bunun güvencesini siz sözlü olarak veremessiniz yarın görevden alınıp yerinize başka biri atanabilir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
11

Vatandaş - Aynısıni tedaş içinde söylüyordunuz.ne oldu sonuç yine bu millet çekiyor cezasını.kayıp kaçak bedeli,sayaç okuma ücreti, belediye payı,trt payı,kdv,ötv, vs vs yani kısacası 30 tl lik elektrik kullandıysam 100 tl fatura ödüyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
10

Ömerfarukerşahin - Daha öncede Sümerbank için aynı yalanlar söylenmişti tekel için aynı yalan şimdide şekerfabrikalarıda aynı olacak Amerikalı gelip alacak milli diye gezeceksiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
09

Mehmet - Her şey iktidar değil inanmadığınız ve bazen bilmediğiniz konularda da elinize verilen yazıları okuyorsunuz bu dünyanın diğer dünyası var hesap zamanı var unutmayın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
08

Ugur - Bumu yani yabanciya peskes cek calissa nolur calismasa nolur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
07

basqan - cumhurbaskanımız sattıktan sonra sen karsı cıkarsan metal yorgunluk adında oturdugun koltuk bıle degısır basqaaaaan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
06

BİRBİLEN - Sn.başkan,o dediğiniz süre 5 yıl;sonrası alan firmanın insafına bırakılıyor.Bu kadar somut bir gerçeği nasıl saklamaya çalışıyorsunuz,anlayamıyorum.Hâlâ halkı kandırmaya çalışıyorsunuz,ayıp!Bu nedenle de partinizin adı"Aldatma ve Kandırma Partisi"oldu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
05

ali - Taşeron işciler mağdur ediliyor. Kimse mağdur edilmeyecek diye nasil rahay bi şekilde söyleye biliyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
04

Elbistanlıx - İhale çıkıyor fabrika satılıyor, 8-10 tane özel firma hemen ne hikmetse almak istiyor. Hangi parseller satılacak daha o belli değil. Kaç dönüm gidecek o belli değil.Ey çiftçi gardaşlarım sahip çıkın şu fabrikaya gün birlik beraberlik günü. Sonra ben ne yaptım diye ağlamayalım.Memleketin sahip çıkan bir vekil yok bari bizler sahip çıkalım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
03

deli ali - suriyelilere harcayacak para kalmadı mecbur satılacak yarın sıra başka şeylere gelecek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
02

YÜCE - Bölgede bulunan şeker fabrikasında çalışan, çiftçi, esnaf ve bütün Elbistan halkının faydasına olan bir şey ise güzel. Fakat bu saydığımız kesim mağdur edilecek ise kötü. Bu özelleştirmenin iyi ve kötü taraflarını geçtiğimiz yıllarda örnekleri ile gördük. Eğer illa ki özelleştirilecekse bu bölge çiftçisinin veya bölge halkı tarafında işletilmesi çok yerinde olur. Örneğin; Konya Şeker Fabrikasında olduğu gibi. İyi bir yönetim kurulu işin başına geçerse eskisinde daha iyi olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37
01

BİRBİLEN - Bu özelleştirmenin Elbistanın zararına olduğunu anlayamadın mı?16 yıllık Ak parti iktidarında 60milyar dolarlık özelleştirme yapıldı,telekom,tüpraş,tekel vb.bu paralar faiz lobisine gitti ne yazık ki.dış borç 2003te 120milyar dolar iken bugün 436milyar dolar olmuş.oralarda çalışan binlerce insan da işsiz kaldı.satılanların yerine yenisi yapıldı mı?hayır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Şubat 17:37