SP’li Ejderoğlu’ndan gazetemize ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, beraberindeki Elbistan İlçe Başkanı Sami Polat ve yönetim kurulu üyeleri Elbistanın Sesi Gazetesi’ni ziyaret etti.

SP’li Ejderoğlu’ndan gazetemize ziyaret
SP’li Ejderoğlu’ndan gazetemize ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Şeker Fabrikalarının özelleştirilmesini değerlendiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, şunları söyledi:

“Şeker Fabrikaları, toplumu direkt ilgilendiren bir konu. Bu bölgenin tarımı, hayvancılığı Türkiye’de meşhur. Elbistan Ovası, bu bölgeyi besliyor. Şeker Fabrikası da buna katkısı olan bir fabrika. Özelleştirildiği zaman iyi olmazsa diye endişelerimiz var. Şeker Fabrikalarının zarar ettiğini söylediler. Fabrikaların 3 ay çalışıp, 9 ay yattığını söylediler.”

Elbistanın Sesi Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Ökkeş Saatçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

22 Mar 2018 - 15:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.