Sosyal medyadan hakaret eden 2 şahsa adli işlem yapıldı

Elbistan’da sosyal medya hesaplarından hakaret ve iftira içerikli yorum yaptıkları gerekçesi ile haklarında soruşturma açılan 2 kişiye adli işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Elbistan’da sosyal medya hesaplarından hakaret ve iftira içerikli yorumlar yapan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Suç duyuruları üzerine 2 şahıs, adliyeye sevk edildi. Şahıslara burada adli işlem yapıldı.

Sosyal medya hesaplarından hakaret ve suç teşkil edecek şekilde yorum yapan şahıslarla ilgili araştırma ve çalışmanın titiz bir şekilde süreceği belirtildi.

26 Mar 2019 - 10:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Yusuf - Baskı rejimi! Araplara demokrasi getireceğini vaad edeler , canım ülkemi baas rejimine çevirdi. Ahmet Davutoğlu güya parti kuracakmış, suriye ye demokrasi söyleminin asli Israil ' e hixmetmis aslında. Gerçek vatan severler görüyor bunu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:47
01

Mevlüt ÇANAK - İftira suçmuymuş?Bu meydanlarda aleni bir şekilde İFTİRA edenlere niye bir işlem yapılmıyor acaba?Bu ADALET ne zaman herkese Eşit olacak acaba?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:47