SODES’te en yüksek bütçeli proje Elbistan’a

Elbistan Kaymakamlığı uhdesinde hazırlanan yaklaşık 767 bin TL bütçeli 3 ayrı SODES projesi, desteklenmeye değer görüldü.

SODES’te en yüksek bütçeli proje Elbistan’a
SODES’te en yüksek bütçeli proje Elbistan’a
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladı ‘YBO Evimiz Olsun’ projesi, SODES’in Kahramanmaraş genelinde en yüksek bütçeli proje oldu.

2017 yılı SODES projelerinin değerlendirme süreci tamamlandı. Kahramanmaraş genelinde 30 proje desteklenmeye değer görüldü. Elbistan Kaymakamlığı’nın uhdesinde hazırlanan ‘YBO Evimiz Olsun’, ‘Bizim Çocuklar’ ve ‘Biz Bir Aileyiz’ isimli projeler, SODES kapsamında kabul edildi.

SODES tarafından desteğe değer görülen ve il genelindeki en yüksek bütçeye sahip olan ‘YBO Evimiz Olsun’ projesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlandı. Toplam 348 bin 230 TL bütçesi olan proje ile Karaelbistan Mahallesi’nde bulunan Şehit Er Cuma Potuk Yatılı Bölge Okulu’na (YBO) halı saha yapılacak. Ayrıca YBO’da çeşitli spor dallarında kurslar açılacak. YBO’da eğitim gören öğrenciler, ülkemizin tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görmek için çeşitli gezilere katılacak.

Elbistan’dan kabul edilen bir diğer yüksek bütçeli proje ise, Elbistan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın hazırladığı ‘Bizim Çocuklar’ projesi oldu. 207 bin 804 TL bütçeli projeyi, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Biz Bir Aileyiz’ projesi izledi. Bu projenin bütçesi ise 211 bin 150 TL oldu. Toplam 3 SODES projesinin bütçesi ise 767 bin 184 TL olarak gerçekleşti.

Projesi kabul edilen kurumlarla “SODES Finansman Sözleşmesi” imzalanacak. Proje faaliyetlerine başlanılmadan önce proje koordinatörleriyle istişare toplantısı yapıldı. Bu toplantıda proje başlangıcında yapılması gereken işler ve proje uygulaması esnasında dikkat edilmesi gereken konular üzerinde duruldu.

18 Kas 2017 - 14:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.