Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu

Elbistan’daki siyasi parti temsilciliklerinde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenecek bayramlaşma programlarının, tarih ve saatleri belli oldu.

AK Parti’de bayramlaşma 1. gün yapılacak

AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma programı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın katılımıyla bayramın birinci günü gerçekleştirilecek. 25 Haziran 2017 Pazar günü saat 14.00’te başlayacak programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal da katılacak.

Tüm İslam âleminin ve Elbistanlıların Ramazan Bayramı’nı kutlayan ve bayramlaşma töreni hakkında bilgilendirmelerde bulunan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, partili partisiz tüm Elbistanlıları bayramlaşma programına davet etti.

CHP’de bayramlaşma programı 2. gün gerçekleştirilecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Teşkilatı’nın bayramlaşma programının günü de 26 Haziran 2017 Pazartesi olarak belirlendi. CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. İnan Bulut, tüm Elbistanlıların ve partililerin Ramazan Bayramını kutladı. Bayramlaşma programını bayramın ikinci günü gerçekleştireceklerini belirten Başkan Bulut, tüm partililere ve hemşerilerine de organizeye katılmaya davet etti.

MHP’liler bayramın 2. günü bayramlaşacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Teşkilatının bayramlaşma programı belli oldu. MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, partilerindeki bayramlaşma programının bayramın ikinci günü saat 14.00’te yapılacağını söyledi.

Başkan Demir, bayramların kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı günlerden olduğuna değinerek, Ramazan Bayramı’nda da MHP İlçe Teşkilatı olarak bu çerçevede hareket edeceklerinin altını çizdi. Başkan Demir, tüm hemşerilerini ve partilileri programa davet etti.

BBP’liler bayramın 3. günü bayramlaşacak

Büyük Birlik Partisi (BBP) Elbistan İlçe Teşkilatı’nda da bayramlaşma programı bayramın üçüncü günü saat 12.00’de gerçekleştirilecek. BBP Elbistan İlçe Başkanı Hıdır Gezer, Elbistanlıların ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak, partili partisiz tüm hemşerilerini 27 Haziran 2017 Salı günü gerçekleştirecekleri organizeye davet etti.

23 Haz 2017 - 15:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.