Sivas’tan Elbistan’a ahde vefa ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar Sivas İl Müdürü Hasan Aykut, beraberindeki çocuk evi ve sevgi evi görevlileri ve koruma ve bakım altındaki çocuklar ile birlikte Elbistan’a gelerek, merhum Doktor Ahmet Kemal Köksal’ın mezarını ziyaret edip, dua

Aile ve Sosyal Politikalar Sivas İl Müdürü Hasan Aykut, beraberindeki çocuk evi ve sevgi evi görevlileri ve koruma ve bakım altındaki çocuklar ile birlikte Elbistan’a gelerek, merhum Doktor Ahmet Kemal Köksal’ın mezarını ziyaret edip, dualar okudular.

Sivas’taki gayrimenkullerini; korunmaya, bakıma ve yardıma muhtaç çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için bağışlayan Elbistanlı hayırsever Dr. Ahmet Kemal Köksal, ölümünün 13. yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Elbistan Kaymakamlığı adına Hazret Karakaş tarafından karşılanan Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut ve beraberindeki çocuk evi ve sevgi evi görevlileri ile koruma ve bakım altındaki çocuklar, kabir ziyareti sırasında Yasin-i Şerif okuyarak, dualar ettiler.

Aile ve Sosyal Politikalar Sivas İl Müdürü Hasan Aykut, kabir ziyaretinin sonunda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Merhum Doktor Ahmet Kemal Köksal, gerek Kahramanmaraş ilinde, gerek Elbistan ilçesinde, gerekse Sivas ilinde çok büyük hayırlara imza atmış bir kişiliktir. Bilindiği üzere bizim ecdadımızdan bu yana vakıf kültürü etkin bir rol oynamakta. Bu kültürle birlikte mağdurla, ihtiyaç sahipleri ile kaynak sahipleri bir araya getirilmektedir. Bu bağlamda çok büyük hizmetlere imza atan merhumun Sivas ilindeki gayrimenkulleri 1997 yılında yapılan protokol ile vakıf adı altında faaliyete geçmiştir. Bu doğrultuda vakfın asıl amacı, korunmaya, bakıma, yardıma muhtaç çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, kişisel gelişimlerini, kendi kendine yeterlilik sağlamak için kurulmuş olup bu amaç doğrultusunda vakfın iratları harcanmaktadır. Bu vesile ile bu kadar yardım yapan ve halen yardımlarını vakıf üzerinden devam ettiren değerli büyüğümüzün Sivas ilinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı öncelikle kendisine kabri başında minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Koruma ve bakım altındaki kardeşlerimizle birlikte gelerek merhumu mezarı başında ziyaret ettik, bunu da inşallah gelenekselleştireceğiz.”

İl Müdürü Hasan Aykut’un konuşmasının ardından Elbistanın Sesi Gazetesinin Kurucusu Mehmet Göçer, merhum Doktor Ahmet Kemal Köksal ile olan dostluğunu ve gazetecilik hayatındaki yerini bir anısını anlatarak paylaştı.

Kabir ziyaretinin ardından, koruma ve bakım altındaki çocuklar, merhum Dr. Ahmet Kemal Köksal’ın mezarına fidan diktiler. Heyet daha sonra Elbistan’ı gezdi.

10 Haz 2014 - 09:51 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ALi KÖKSAL - Dedemiz sayılan doktor dayımıza gelip vefa örneği gösteren tüm misafirlere teşekkür ederiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Haziran 09:51

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439