Elbistan Endüstri Meslek Lisesi'nde görev yaparken başka okullara tayini çıkan 3 öğretmen, sıra gecesiyle uğurlandılar.
Elbistan Endüstri Meslek Lisesi yönetici ve öğretmenleri, çalışma arkadaşlarından; Kayseri'ye tayini çıkan İngilizce Öğretmeni Esmagül Kılıç, Çoğulhan İlköğretim Okulu'na müdür olarak atanan Güllü Dağlı Cırık ve Elbistan Çok Programlı Lisesi'ne tayini çıkan Zuhal Karamercan Öztürk için Pınarbaşı Teras Kafe Restoran'da sıra gecesi düzenledi.
Geceye meslek lisesi öğretmenlerinin yanı sıra Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve birçok okul müdürü de katıldı. Gecede söz alan Endüstri Meslek Lisesi Müdürü İlyas Gezer, ayrılan öğretmenlere ve okula yeni atanan öğretmenlere yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek, bu tür organizasyonların birlik, beraberlik açısından önemli olduğuna vurgu yaptı.
Geceye etkileyici sesleriyle renk katan Endüstri Meslek Lisesi öğretmenlerinden Şeyh Hamit Yüksel ve Sedat Binboğa büyük takdir topladı. Yine öğretmenlerden Orhan Türk, Alper Özdemir ve Mustafa Gümüş de ustalıkla çaldıkları enstrümanlarla bol bol alkış aldılar.
Gerçekten ş.hamit hocam değerli bir müzisyen ...