Silahlı ve bıçaklı kavgada kan aktı: 2 ölü 4 yaralı

Afşin’de, 2 grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Silahlı ve bıçaklı kavgada kan aktı: 2 ölü 4 yaralı
Silahlı ve bıçaklı kavgada kan aktı: 2 ölü 4 yaralı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, ilçe merkezindeki Dr. Şeref Ertekin Caddesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma, kısa sürede büyüyerek silahların ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Ortalığı savaş alanına çeviren kavgada yaralanan Halil İbrahim Ertekin ve Bahri Ardıç ile Ö.E., S.A., B.A. ve A.A. adlı kişiler, Afşin ve Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Afşin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Ertekin ve Ardıç, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavilerinin ise devam ettiği öğrenildi.

Ölenlerin cansız bedenleri, otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olaya karıştığı değerlendirilen Ö.E, A.A. ve B.A. tedavilerinin ardından polis ekiplerince gözaltına alınırken, S.A'da tedavi gördüğü hastanede kontrol altında tutuluyor.

Olayın ardından kaçan şüpheli M.E'nin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

27 Tem 2021 - 09:44 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.