Silahlı saldırıya uğrayan genç, hayatını kaybetti

Afşin ilçesinde henüz kimliği belirlenemeyen bir bayanın saldırısına uğrayan 18 yaşındaki Osman K. isimli genç, hayatını kaybetti.

Afşin ilçesinde henüz kimliği belirlenemeyen bir bayanın saldırısına uğrayan 18 yaşındaki Osman K. isimli genç, hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Afşin ilçesine bağlı Afetevler Mahallesi’nin Alparslan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, 18 yaşındaki Osman K. isimli gencin yanına yaklaşan araçtaki şahıs tarafından tabanca ile ateş açıldı. Osman K., vücuduna isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Olayı gerçekleştiren şahıs ise, araçla bölgeden uzaklaştı. Kanlar içinde kalan gencin yardımına ise çevredeki vatandaşlar ve esnaflar koştu. Olay mahalline çağrılan 112 Acil Servis’e ait ambulansla Afşin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Osman K., burada doktorların tüm çabasına rağmen hayata tutunamadı. Silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitiren gencin cansız bedeni, savcılık incelemesi için morga konuldu.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirenin bayan olduğu iddia edilirken Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili olarak geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

21 Tem 2017 - 20:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Çocuk geline hayır ! - 16 yaşındaki kız arkadaşı (karısı) yapmış . 16 yaşında hala yaşayacak bir hayatı olan 16 yaşındaki çocuk ! Evlenme yaşidamı gerçekten ? Öyle olursa böyle olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 20:04