Silahlı kavgada mahalle muhtarı hayatını kaybetti

Göksun ilçesine bağlı Ericek Mahallesi’nde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan mahalle muhtarı Elbeyi Tüylü kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgi ve iddialara göre, mahallede 2 grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sabah saatlerinde tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahların kullanıldığı kavgaya dönüşen olayda; aynı aileden A.B, O.B, Ö.B, Y.B, S.B, A.B, A.B, B.N.B. ve S.B. ile mahalle muhtarı Elbeyi Tüylü (55) ve S.T. A.T, B.T. ile M.K. isimli şahıslar yaralandı. Olayın ardından mahalleye çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, Elbistan, Afşin ve Göksun devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Elbistan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan mahalle muhtarı Elbeyi Tüylü, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden muhtarın cansız bedeni, Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderilmek üzere hastane morguna konuldu.

Jandarma ekipleri, mahalleyi giriş ve çıkışa kapatırken, polisin de hastane önlerindeki önlemleri sürüyor.

26 Eyl 2020 - 15:49 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Silah - Vay kardeş MaşAllah önüne geçende silah hiç sabır yok vurun gitsin tam gaz devam. Avrupa bizi kıskanıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Eylül 15:49
01

Emine Saykin Almanya - Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Eylül 15:49