Seyir halindeki otomobil yandı

Elbistan’da seyir halindeki otomobilin motor kısmında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucunda söndürülebildi.

Seyir halindeki otomobil yandı
Seyir halindeki otomobil yandı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’da seyir halindeki otomobilin motor kısmında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucunda söndürülebildi.

Olay, sabah saatlerinde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda meydana geldi. Elbistan’dan Göksun istikametine doğru 46 EL 836 plakalı otomobili ile ilerleyen Enver Demirci, Devlet Hastanesi kavşağında aracının motor kısmından duman yükseldiğini fark etti. Demirci, hemen aracını yol kenarına çekerek otomobilden indi. Ön kısımdan yükselen alevler, kısa sürede otomobilin lastiklerini de sardı. İhbar üzerine olay yerine gelen Elbistan itfaiye Kısım Amirliği’ne bağlı ekipler, alevlerle müdahale etti. Alevler, otomobilin diğer kısımlarına sıçramadan söndürüldü.

Ön kısmında ciddi hasar oluşan araç, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

27 Mar 2017 - 12:13 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Daha cok yanar - Egzoz emisyon ve muayene icin isteniyor bu sekilde yanuyor bu egzoz emisyon avrupa birligi surecinde cikti hic bir yaptirimi yok cevre icin bir amacida yok herkes bildiginden sasmiyor sacmalik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 12:13