Semerkand Vakfından kandil simidi

Semerkand Vakfı Elbistan Temsilciliği tarafından vatandaşlara Regaib Kandili münasebetiyle kandil simidi dağıtıldı.

Semerkand Vakfından kandil simidi
Semerkand Vakfından kandil simidi
Haber albümü için resme tıklayın

Semerkand Vakfı Elbistan Temsilciliği tarafından ilçede birçok noktada vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı. Dini gün ve gecelerde bu tür organizelere ehemmiyet veren Semerkand Vakfı, son olarak Regaib Kandili’nde vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Semerkand Vakfı Elbistan Temsilciliğinden yapılan açıklamada, “Regaib Kandili dolayısıyla gönüllülerimiz tarafından vatandaşlarımıza kandil simidi dağıtıldı. Böyle mübarek gün ve gecelerin insanlar tarafından hatırlanmasına katkı sağlamak için kandil simidi dağıtıyoruz. Bu mübarek gecenin İslam alemi başta olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz” denildi.

22 Mar 2018 - 16:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

mükremin - kandil simiti dağıtımı bile reklama döküldü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 16:34
02

KİM - sayın mükremin kardeşim Alllah (c.c) insanlara neden 2 kulak 1 ağız vermiş hiş merak ettin mi? Sana bir şey konuşurken yada bir yorum yaparken 2 düşünüp 1 konuşmanı tavsiye ederim..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 16:34