Şehrin projeleri vatandaşlarla belirleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nce 12 başlık altında hazırlanan 174 proje, 2019-2024 Projeler ve Eylem Planı anketine vatandaşların katılımıyla önceliklendirilecek ve yol haritası oluşturulacak.

Şehrin projeleri vatandaşlarla belirleniyor
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşla birlikte yönetim anlayışıyla 2019 – 2024 Projeler ve Eylem Planı Anketi’ni başlattı. Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde yayınlanan anket ile İmar ve Planlama, Ulaşım ve Trafik, Altyapı, Yol ve Meydanlar, Çevre ve Temizlik, Park, Bahçe ve Sosyal Tesisler, Su ve Atıksu, Kültür, Sanat ve Turizm, Sosyal Hizmetler, Gençlik ve Spor, Yerel Kalkınma, Zabıta ve Denetim ile Dijital Dönüşüm başlıkları altındaki174 proje Kahramanmaraşlılar tarafından önceliklendirilecek.

Güngör’den vekillere sunum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, milletvekilleri ve AK Parti yönetimine geçtiğimiz hafta anket ile ilgili sunumunu yaptı. AK Parti Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Milletvekilleri Habibe Öcal, Ahmet Özdemir, Cihat Sezal ve İmran Kılıç ile AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’nin yer aldığı toplantıda Başkan Güngör, Kahramanmaraş için hazırlanan ve 174 projeden oluşan eylem planının bilgilendirmesini gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 başlık altında hazırlanan 174 proje milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, üniversite, STK’lar, vatandaşlar ve paydaş kurumlar iş birliği ile önceliklendirilecek. Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmayla ulaşımdan altyapıya, yol ve meydanlardan park ve bahçe hizmetlerine, kültür sanat çalışmalarından sosyal hizmetlere kadar şehrin uzun dönem yol haritası ortaya koyulmuş olacak. Vatandaşlar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi internet sitesi http://anket.kahramanmaras.bel.tr üzerinden ankete katılım sağlayabiliyor.

21 Eki 2019 - 17:05 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Ahmet - Lütfen Elbistanın önce alt yapısını yapın logarlar dolu kokuyor artı yağmur yağdığında bir zahmet gezip nerelerde su birikiyor nedeni ne resimleyip yerinde görürlerse yapılan yollar heba olmaz daha Elbistanın bir çok yerinde mesela yunus emrede alt yapı yok Oğuzhan caddesi en güzel örnek bakarlarsa başarılar yinede yapılan güzel şeyler için oy vermeyen biri olarak teşekkürler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 17:05
04

Elbistanlibiri - elbistan ovasina yapacaginiz en iyi hizmet adatepe barajinin hizlandirilmasi sayin mahir unal.hem ciftcinin koylunun cebi para gorur hem elbistan carsi esnafinin cebi para gorur.carsiya para girisi olur.muze veya kulturhan kimsenin karnini doyurmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 17:05
03

Kanber Kara - Nolursunuz şu elbistan darıca malatya yoluna başlayın artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 17:05
02

Recep AK - Aranıza Ali ÖZTUNÇ 'u alın öncelikle sizin hepinizden daha aktif çalışıyor.Göksun Elbistan yolunu yapın hele gerisini sonra konuşalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 17:05
01

Elbistanlibiri - ali oztunc un demec veemekten baska bir icraati yok.ortada bir civi caktigi yer yok.Ak davanin hizmetkaridir sayin bakanimiz mahir unal ve diger ak parti milletvekillerimiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 17:05