Şehitler ve Gaziler Derneği’nden MHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Şube Başkanı Ragıp Kul, yönetimi ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Başkan Gül, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan kongre ile MHP Elbistan İlçe Başkanı seçilen Üzeyir Bostan ve yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette değerlendirme yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Şube Başkanı Ragıp Kul, “Sayın başkana ve yönetimine başarılar diliyoruz. Biz dernek olarak siyaset üstü bir noktadayız. Bu doğrultuda da MHP Elbistan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettik. İlçe Başkanı Üzeyir Bostan’a ve yeni yönetimine hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

MHP Elbistan İlçe Başkanı Üzeyir Bostan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek yönetimi ile bir süre sohbet etti.

15 Eyl 2020 - 17:51 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Demet - Toplu fotoğraf cekerken olsun maskeli olmalarina en azından siz gazeteciler dikkat etse bu goruntuler ornek oluşturuyor polis disarda maskesiz vatandas kovalayip ceza keserken bunlara ceza verilmemesi vatandasi polise karsu kiskirtiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 17:51