Şehit polisler, şahadetlerinin 2.yıldönümünde dualarla yâd edildi

İstanbul Dolmabahçe'de Vodafone Arena Stadyumu yakınında ve Maçka Parkı’nda 10 Aralık 2016’da gerçekleştirilen iki ayrı terör saldırısında şehit düşen polisler başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.

Şehit polisler, şahadetlerinin 2.yıldönümünde dualarla yâd edildi
Şehit polisler, şahadetlerinin 2.yıldönümünde dualarla yâd edildi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Dolmabahçe’deki Vodafone Arena Stadyumu’nun yanında ve Maçka Parkı’nda teröristlerce gerçekleştirilen 2 ayrı hain saldırıda şehit düşen 30 polis başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Müftülük Cami’inde öğle namazına müteakiben Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlit programına, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Elbistan İlçe Müftüsü Muhsin Demirel, emniyet teşkilatı personeli, ve çok sayıda vatandaş katıldı. Din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’ten sonra edilen dualara ellerini semaya açarak hep birlikte ‘amin’ diyen katılımcılar, vatan uğruna şahadet şerbetini içen tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd etti.

Programın ardından katılımcılara gül suyu ve lokum ikramlarda bulunuldu.

Anlamlı organize ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, ülkemizin birliği ve bağımsızlığı ile bayrak için biran için bile düşünmeden canlarını seve seve feda eden tüm polisleri ve güvenlik güçlerini rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

2 yıl önce hain ellerin gerçekleştirdiği saldırının acısını hâlâ yüreklerinde hissettiklerini belirten Emniyet Müdürü Aşık, “Devletinin emrinde milletinin hizmetinde olan Türk Polis Teşkilatı, onurlu bir görevi yerine getirmektedir. Bu onurlu görev esnasında tıpkı 2 yıl önce bugün İstanbul’da hain ellerce gerçekleştirilen kalleş saldırıda olduğu gibi, vatan ve bayrak uğruna nice fidanlarımızı toprağa verdik. Her bir şehidimizin acısını, aradan ne kadar süre geçerse geçsin yüreğimizde hissediyoruz. Biz, aziz şehitlerimizin kanları ile suladığı bu vatanı en iyi şekilde korumaya ant içtik. Bu teşkilatın her bir neferi, şehitlerimizin emanetine sahip çıkacak ve ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet dalgalanması için tıpkı onlar gibi gerektiğinde şahadete koşacaktır.

Başta İstanbul’daki terör saldırısında şahadet şerbetini içen arkadaşlarımız olmak üzere; Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için şerefli görevlerin ifası sıra sırasında ülkemizin milli menfaatleri uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Ailelerine de sabır diliyoruz” şeklinde konuştu.

10 Ara 2018 - 17:53 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hüseyin GÖK - Aziz şehitlerimizin mekanları cennet olsun Allahım Ailelerine sabırlar versin Amin bin canım olsun. Vatan icin feda olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:53