Şehit kabirlerine fidan dikildi

Elbistan Kaymakamlığı uhdesinde Elbistan Orman İşletme Şefliği tarafından şehit kabirlerine fidan dikimi gerçekleştirildi.

Şehit kabirlerine fidan dikildi
Şehit kabirlerine fidan dikildi
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Kaymakamlığı uhdesinde Elbistan Orman İşletme Şefliği tarafından şehit kabirlerine fidan dikimi gerçekleştirildi.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Orman İşletme Şefi Ceyhun Alkan ve şehit babaları Menderes Polat, Mehmet Polat ve Hakkı Ece’nin katılımı ile gerçekleştirilen programla, ilçedeki 3 şehidin kabrinde fidanlar toprakla buluşturuldu.

İlk fidan, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mesut Polat’ın Gariplik Mezarlığı’ndaki kabrine dikildi. Daha sonra Şehit Polis Memuru Durmuş Polat’ın Kabaağaç Mahallesi’ndeki kabri başında fidan toprakla buluşturulurken, son olarak da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Ece’nin Izgın Mahallesi’ndeki kabri ziyaret edilerek fidan dikildi. Ayrıca Izgınlı Şehit Onbaşı Hacı İsmail Yıldırım’ın kabrine de çiçek ve fidan dikildi. Programda tüm şehitler için de dualar edildi.

Fidan dikme etkinliği ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, “Şehitlerimizin kabirlerine fidan dikiyoruz. Bu çalışmamız bir süredir devam ediyor. Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edip dua okuyoruz. Şehit ailelerimizle bir araya gelerek, onların acılarını bir nebze olsun hafifletmek, devletimizin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek istiyoruz. Bu ziyaretler esnasında da Orman İşletme Şefliğimizin hazırladığı fidanları da şehitlerimizin kabirlerine dikiyoruz. Cenab-ı Allah, mekanlarını cennet etsin. İnşallah, ailelerine şefaatçi olacaklardır. Rabbim, onlardan razı olsun. Onların mirasına uygun bir şekilde davranmayı ve yaşamayı da bizlere nasip etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

“Toprak, şehit kanı düşünce vatan oluyor’ diyen Kaymakam Akkoyun, “Bizlere de düşen vatanımıza sahip çıkmaktır. Çok çalışmak ve gayret etmektir. Şehitlerimizin ruhunu incitmemek, onların bıraktığı mirasa sahip çıkmaktır. Ülkemizi daha müreffeh ve iyi bir yere getirmektir. Bu anlamda da bu vesile ile tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelerine de başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Cenab-ı Allah, devletimizi, vatanımızı, ülkemizi korusun. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın. Birliğimize ve bütünlüğümüze de kastedenlere inşallah fırsat vermesin” şeklinde konuştu.

Şehit babaları da, “Şehitlerimizi unutmadıkları için, bizim yanımızda olduklarını hissettiklerinden dolayı devletimize, Kaymakamımız Sayın Tuncay Akkoyun’a, İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Sinan Sert’e, İlçe Emniyet Müdürümüz Hakan Aşık’a, Orman İşletme Şefimiz Ceyhun Alkan’a ve tüm herkese teşekkür ediyoruz. Evlatlarımızı vatan için, bayrak için toprağa verdik. Herkesten Allah razı olsun” dediler.

19 Nis 2018 - 15:05 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

ömer arkalı - maşAllah cennet mekan, ruhları şad olsun inşAllah ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 15:05
02

Elbistanlı - Elnistan vatandaşı olarak tüm bölge halkına agaclandırma hakkında bilgi ve bilićendirme çalışması yapılmasını öneriyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 15:05