Şehit İsrafil Kargı İlkokulu ismine yakışanı yaptı

Şehit İsrafil Kargı İlkokulu öğrenci, veli, öğretmen ve idarecileri, Mehmetçik ve polisler için tek yürek oldu.

Şehit İsrafil Kargı İlkokulu ismine yakışanı yaptı
Şehit İsrafil Kargı İlkokulu ismine yakışanı yaptı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Şehit İsrafil Kargı İlkokulu, Şehit ve Gaziler Haftasından başlayarak okullarında birden fazla etkinlik düzenleyerek asker ve polislerimizin yanında olduklarını, şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmayacağını gösterdiler.

Öğrenciler, ilk olarak şehit kabirlerini ziyaret edip minik elleri ile şehitlerimiz için dua etti. Daha sonra şehit aileleri ile Gaziler ve Şehitler Derneği Genel Merkez Yöneticisi Taki Tapancı ve Elbistan Şube Başkanı İlyas Kebeli’yi misafir eden öğrenciler, yurt içinde ve yurt dışında, özellikle de Afrin’de vatanımızın birliğine göz diken hain guruplara karşı kahramanca mücadele eden asker ve polislerimiz için bir bağış kampanyası başlattı. Öğrencilerin okul harçlıklarını vererek başlattığı kampanya, veli, öğretmen ve okul idaresinin desteği ile biranda büyüdü. Kampanya sonucunda toplanan para ise, Mehmetçik Vakfı’nın banka hesabına yatırıldı. Banka dekontu ise, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt’a Okul Müdürü Paşa Yücel tarafından teslim edildi.

Okuldaki bu anlamlı organizasyonlarla ilgili olarak bilgi veren Şehit İsrafil Kargı İlkokulu Müdürü Paşa Yücel, “Okulumuzdaki öğrencilerimiz, Mehmetçik Vakfı için bağış kampanyası başlattılar. Kampanya dahilinde öğrencilerimize asker ve polislerimizin görevlerinin ne kadar büyük ve önemli olduğu vurgusu işlendi. Ay yıldızlı al bayrağımızı semalarda ebediyen dalgalandırmak, cennet vatanımızda huzur içinde yaşamamız için gözlerini kırpmadan görev yaptıkları anlatıldı. Geçmişte Türk ordusunun başarılarının geleceğe nasıl taşındığının farkına varmaları ve her gün dua etmeleri için bilgilendirmeler yapıldı. Kampanyada toplanan paralar Mehmetçik Vakfı hesabına yatırıldı. Okul olarak tüm öğrencilerimizi vatanına, milletine, bayrağına, dinine bağlı ve saygılı birer birey olarak yetiştirmek ve bu bilinci vermek için tüm personelimizle birlik içinde takım ruhu ile çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

22 Mar 2018 - 16:41 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Mevlüt kaya - Rabbim israfil gardaşimızi rızasına nail eylesin. Okulumuz insanlarından da razı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 16:41
01

okan - İnsan tayin istediğine pişman oluyor gülen yüzleri görünce ,Paşa hocayla ,Kürşat beyle Süleyman hocamla ayrı ayrı anılarımız aklıma geldi ,her biri nevi şahsına münhasır güzel insanlar ,Kürşat bey en ücra yerde ki okula bile yardımcı olan çok nadir bulunan Milli Eğitim Müdürlerinden biri

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 16:41