Şehit Cemil Kaçmaz son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak’ın Uludere ilçesinde havan mermisinin eğitim atışı sırasında patlaması sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cemil Kaçmaz, memleketi Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Cemil Kaçmaz son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Cemil Kaçmaz son yolculuğuna uğurlandı
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Yaşar-Döne Kaçmaz çiftinin 3 çocuklarının ortancası olduğu öğrenilen şehit için memleketi Kahramanmaraş’ta öğle namazını müteakip Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi şehidin babası ve kardeşi ayakta durmakta güçlük çekerken yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Yaklaşık 1.5 yıl önce sözleşmeli er olarak göreve başladığı öğrenilen şehit Cemil Kaçmaz'ın naaşı, Ulu Cami'de düzenlenen cenaze töreni sonrası Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliği'nde toprağa verildi. Şehidin cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Piyade Sözleşmeli Er Cemil Kaçmaz’ın cenaze törenine katılan bazı vatandaşların cep telefonlarıyla canlı yayın telaşına düşmesi ise şaşkınlıkla karşılandı. (İHA)

17 Kas 2018 - 14:48 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Bünyamin yüce - Cennette buluşmаyı аrzulаdığımız bu аziz vаtаnın en değerli ve yiğit evlаtlаrı olаn şehitlerimize Yüce Аllаh’tаn rаhmet, аilesi, yаkınlаrı, milletimiz ve Türk Silаhlı Kuvvetlerimize de sаbırlаr diliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 14:48