Ravza Kız Kur’an Kursu yararına kahvaltıda buluştular

Ravza Hafızlık Kız Kur’an Kursu yararına düzenlenen kahvaltı programına, yoğun katılım oldu.

Ravza Kız Kur’an Kursu yararına kahvaltıda buluştular
Ravza Kız Kur’an Kursu yararına kahvaltıda buluştular
Haber albümü için resme tıklayın

Ravza Hafızlık Kız Kur’an Kursu yararına düzenlenen kahvaltı programına, yoğun katılım oldu.

Proma Restoran’da düzenlenen kahvaltı programı, Ravza Hafızlık Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Gülhan Koçkar ile Elbistan ve çevresinde Kur’an Kursu öğreticiliği yapanlar tarafından organize edilirken, programın açılışı Yunus Önat’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Elbistan Müftüsü Muhsin Demirel ise, Kur’an Kursu için düzenlenen kahvaltı programına katılan ve destek veren herkese teşekkür ederek, Ravza Hafızlık Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Gülhan Koçkar ile Elbistan ve çevresinde Kur’an hizmeti veren öğreticilere de başarılarından dolayı tebrik etti.

Ravza Hafızlık Kız Kur’an Kursu’na destek amacıyla düzenlenen kahvaltıya katılanlar ise, düzenlenen programın önemine değinerek, organize edenlere teşekkür ettiler.

Kahvaltı programını organize eden Ravza Hafızlık Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Gülhan Koçkar ise, verdikleri destek ve yoğun ilgiden dolayı katılanlara teşekkür etti.

Koçkar, Elbistan’ın en ücra köşelerine kadar Kur’an hizmeti veren arkadaşları ve her türlü konuda destek veren vatandaşlara şükran borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

27 Mar 2017 - 14:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

eness - yemek yemelerini mi haber yaptırmışlar yazık ki ne yazık!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 14:34
01

Harun - Talip Bey;

Böyle hayır olmaz derken orda ki başarılı öğrencileri motive etmek amaçlı bir kahvaltı programı olduğunu düşünüyorum. Sırf yorum yapmak için gereksiz saçma sapan yorumlarda bulunmayın, bir kuran kursunda bu tür programlar hoşunuza gitmiyorsa haberi okur geçersiniz, manasız sırf bişeyler yapmak için yorum yazmak nedir ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 14:34