Polisimizi şehit eden katil öldü

Kahramanmaraş'ta, cinayet zanlısı olarak aranırken kaldığı otele gelen polislerden birini şehit eden diğerini yaralayan Muhammet Karataş, hastanede öldü.

Kahramanmaraş'ta, cinayet zanlısı olarak aranırken kaldığı otele gelen polislerden birini şehit eden diğerini yaralayan Muhammet Karataş, hastanede öldü.

Antalya’da işlediği cinayet dolayısıyla aranan Muhammet Karataş (22), kaçtıktan sonra Gaziantep’e oradan da Kahramanmaraş’a geldiği tespit edilmişti. Otelde olduğu belirlenen zanlıyı yakalamak için operasyon düzenlenmişti. Zanlı, kendisini gözaltına almak için otele gelen polis memurlarından Barış Göl'ü şehit etmiş diğerini de yaraladıktan sonra kaçmıştı. Karataş, kaçtıktan kısa bir süre sonra polis ekiplerince av malzemelerinin satıldığı iş yerinden mermi alırken yaralı olarak yakalanmıştı.

Şazibey Mahallesi'ndeki av bayisinden mermi satın almak isterken, polis ekiplerini fark edince tekrar kaçmaya başlayan cinayet şüphelisi Muhammet Karataş, 'dur' ihtarına uymayınca ateş açılarak, etkisiz hale getirilmişti. Yaralanan saldırgan kaldırıldığı Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde ameliyata alınmıştı. Polisimizi şehit eden saldırgan, kurtarılamayarak öldü.

04 Ara 2020 - 10:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.