Polis, çalıntı kepçeyi iz sürerek Afşin’de ele geçirdi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde çalınan kepçe yapılan operasyon ile Afşin ilçesinde ağaçlık bir bölgede ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına yakalandı

Polis, çalıntı kepçeyi iz sürerek Afşin’de ele geçirdi
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, 06.12.2018 günü akşamı Kahramanmaraş il merkezi Abdülhamithan Mahallesinde meydana geldi. Park halindeki kepçe kimliği meçhul şahıslar tarafından çalındı. Sabah saatlerinde kepçesinin yanına giden vatandaş, kepçenin çalındığını fark edince polise haber verdi. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı. Kepçenin çalınmış olduğu yerden itibaren alternatif tüm güzergahlarda kamera araştıran polis ekipleri, kepçenin Kayseri cevre yolu istikametine oradan da Göksun, Afşin istikametine götürüldüğünü tespit etti. Polis ekipleri, kepçeyi takiben bir aracın aynı zaman diliminde aynı noktalardan geçiş yaptığı fark edilerek öncü olan aracın plakasına ulaştı. Afşin ilçesinde iki şahıs tespit edilip görüşme yapan polis, kepçenin bu şahıslara bırakıldığını tespit etti. Polis ekipleri, öncü olduğu düşünülen aracı da Gaziantep-Kahramanmaraş karayolundaki uygulamada yakalanarak içindeki 2 kişiyi gözaltına aldı. Çalınan kepçe ise, gözaltına alınan şahısların tarifi ile Afşin ilçesinde ormanlık alan içerisine ele geçirildi.

Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde polislerden kepçesini teslim alan Ali Bozoğlan, "Umudu kesmiştik, makine bulunmaz demiştik. Bu tip araçlarda çalınıp da bulunma olayı nadir olan bir durumdu. Allah ne muradı varsa versin devletimize ve polislerimize" şeklinde teşekkür etti. (İHA)

08 Ara 2018 - 13:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.