Park halindeki hurda araç yandı

Elbistan’da park halindeki araçta başlayan yangın otomobili küle çevirirken, yan tarafında duran bir diğer otomobilde de hasara neden oldu.

Park halindeki hurda araç yandı
Park halindeki hurda araç yandı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, bayramın ikinci günü Ceyhan Mahallesi, Tekke Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halindeki 33 RL 522 plakalı hurda otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Otomobili saran alevler, yan tarafındaki 38 BR 942 plakalı araca da zarar verdi. Yangını gören vatandaşların ihbarı ile bölgeye gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti. Yangın, çevreye daha fazla hasar vermeden kontrol altına alındı. Yangının ilk çıktığı araçtan geriye demir yığını kalırken, diğer otomobilde de maddi hasar meydana geldi.

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

27 Haz 2017 - 12:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandş - yıllardır orayı işgal ediyordu

ayıp kaldırın şunu diyecek ken yandı...lütfen bu tür araçları hurdaya verin saklamayın başa bela Elbistanın en merkezinde bir park yerini işgal etti yıllarca şimdi de tehlike saçtı...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 12:38