Paksoy’dan nezaket ziyareti

Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, Elbistan Kaynarca ve Elbistanın Sesi Gazetelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Paksoy’dan nezaket ziyareti
Haber albümü için resme tıklayın

Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, Seçim Komitesi Başkanı Kürşad Ali Yıldırım ile birlikte Elbistan Kaynarca ve Elbistanın Sesi Gazetelerini ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyemiz Hasan Göçer’le bir süre görüş alışverişinde bulunan Paksoy, seçim çalışmalarına ilişkin de bilgiler aktardı.

Saha çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Paksoy, “2 aya yakın bir süredir saha çalışması yapıyoruz. Belediye meclis üyesi adaylarımızla esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Seçimlere 12 gün gibi bir süre kaldı. Bu süreyi de en iyi şekilde değerlendirip, ilçemiz için hazırladığımız projelerimizi halka anlatmak istiyoruz. Elbistanlı hemşerilerimiz, 31 Mart’ta sandık başına gidecek. İnşallah, hemşerilerimizin teveccühü doğrultusunda bu yarışı galip olarak tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

19 Mar 2019 - 15:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.