Paksoy, Akbayır’da vatandaşlarla bir araya geldi

Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, seçim çalışmaları kapsamında Akbayır Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Paksoy, Akbayır’da vatandaşlarla bir araya geldi
Paksoy, Akbayır’da vatandaşlarla bir araya geldi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, seçim çalışmaları çerçevesinde mahalle gezilerine ağırlık veriyor. Başta beldeden dönüşenler olmak üzere birçok mahallede vatandaş buluşmaları organize eden Paksoy, programlarında ilçeyle ilgili olarak hazırladığı projelerini anlatıyor.

Özellikle beldeden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarındaki atıl durumda kalan belediye hizmet binalarının ‘Sosyal Tesis ve Yerinde Çözüm Merkezi’ olarak yeniden işler haline getirileceğini belirten Paksoy, “Eski belde belediye binalarımız atıl durumlarında, bunları görüyoruz o binaları bu hallerinden kurtarıp, uygun bir şekilde genişleteceğiz. Her birinin önüne birer iş makinesi bırakacağız. İş makinelerimiz, kilometrelerce yol kat edip şehir merkezine gidip gelmek zorunda kalmayacak. Yerinde Çözüm Merkezleri sayesinde hem hizmet daha kolay gelecek hem de zamandan ve paradan tasarruf edeceğiz. Bu binaları Sosyal Tesis ve Yerinde Çözüm Merkezi olarak hizmete sunacağız” dedi.

Paksoy, şöyle devam etti: “Elbistan’ı, Elbistanlıyı tanıyor ona göre de çalışma yapıyoruz. Toplumumuzun sıkıntılarını yerinde tespit etmek ve sizleri dinlemek için yaptığımız ziyaretler neticesinde ortaya çıkardığımız projelerimizi halkımıza açıkladık. Öyle uçuk vaatlerde bulunmuyoruz. Biz, halkın sorunlarını doğrudan çözecek projelerle geliyoruz. Mahallelerimizde kadınlarımızın ürettiği ürünleri ‘El Emeğim Göz Nurum Satış Noktası’nda’ satmalarını sağlayacağız. Biz, halkımızla iç içe yapılan her işin dönüşümünün sonucunun da güzel olacağını düşünüyoruz. Önümüzde kısa bir süre kaldı. İnşallah hemşerilerimiz, 31 Mart’ta sandığa gittiğinde kararını verecek. Hemşerilerimizin desteği ile Elbistan’a hoşgörü, sevgi ve saygı kazandıracağız” şeklinde konuştu.

20 Mar 2019 - 17:48 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.