Öztunç: “Elbistan’dan gelecek her oyun hakkını vereceğim”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, partisi ve siyasi görüşü ne olursa olsun her Elbistanlıdan bir oy istediğini belirterek, “Elbistanlı birisi olarak, Elbistan’dan gelecek her oyun hakkını vereceğim” diye konuştu.

Öztunç: “Elbistan’dan gelecek her oyun hakkını vereceğim”
Haber albümü için resme tıklayın

Seçilmesi halinde hemşerilerine en yakın milletvekili olacağının altını çizen Öztunç, “Bir Elbistanlı milletvekili geliyor; az kaldı” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, yaptığı açıklamada, Elbistanlılardan 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde kendisine destek istedi.

Seçilmesi halinde Elbistan’ın milletvekili olarak memleketindeki her mahalle ve vatandaşın sorununun çözümü için gayret göstereceğini vurgulayan Öztunç, şunları söyledi:

“Seçimlere çok az bir süre kaldı. 2 gün sonra sandığa gideceğiz. Elbistanlı hemşerilerim de sandığa gidip tercihlerini yapacaklar. Ben, Elbistanlı hemşerilerimden sandığa gittiklerinde Elbistan’ın bir milletvekili olsun mu olmasın mı diye düşünerek karar vermelerini istiyorum. Elbistanlı ve Elbistancı Ali Öztunç olarak hemşerilerimden destek istiyorum. Çünkü ben Elbistan’ın milletvekili olacağım. Bunu çok açık ve net söylüyorum. İnşallah, 24’ü akşamı seçildikten sonra Elbistanlı bir milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev alacağım. Elbistan’ın bütün sorunlarını, her mahallenin, her yurttaşımın ve hemşerimin sorununu dile getireceğim. Onlar adına, onların sorunlarının çözümü adına görevim ne ise onu yerine getireceğim.”

Elbistanlı seçmenin kendisine sahip çıktığına kampanya sürecinde birebir şahit olduğunu anlatan CHP Kahramanmaraş 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, ‘Ben de onları asla mahcup etmeyeceğim’ diyerek, “Seçim kampanyası boyunca hemşerilerimin bana nasıl sahip çıktığını gördüm. Ben de onları asla mahcup etmeyeceğim. Geçmişte EÜAŞ işçilerine, şeker işçilerine, pancar işçilerine ve üreticilerine sahip çıktım. Su zehirlenmesi olduğunda tek başıma geldim ve mücadelesini verdim. Elbistanlı hangi hemşerim beni aradıysa, ne istediyse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bundan sonra da Elbistanlı kardeşlerime desteğim devam edecek. Varsın benim için Elbistanlı aday desinler, varsın birileri kuzeyin adayı, Elbistan’ın adayı desinler. Elbistanlı olduğum için beni eleştirmeye çalışsınlar ama ben Elbistanlı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Memleketimi ve Elbistanlıları çok seviyorum. Elbistan’ın bir milletvekili olacağını bir kez daha dile getiriyorum” ” ifadelerini kullandı.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, son olarak, “24’ünde Elbistanlı hemşerilerim sandığa gittiklerinde ellerini vicdanlarına koysunlar. Siyasi parti kalmadı artık. Sağ, sol, şu, bu kalmadı. AK Partili, MHP’li, BBP’li, Saadet Parti’li, İYİ Parti’li, HDP’li hemşerilerimden de oy istiyorum. Her Elbistanlıdan oy istiyorum. Partisi ne olursa olsun her Elbistanlıdan oy istiyorum. Elbistanlıların, bir Elbistanlı kardeşlerine sahip çıkması, Elbistanlı kardeşlerini başka yerlere kurban etmemesini istiyorum. Bu dönem, Elbistanlı birisi olarak oradan gelecek her oyun hakkını vereceğim. Şunu unutmasınlar, seçildiğim takdirde orada herkese en yakın milletvekili ben olacağım. Bir başkası onlara yakınlık göstermez ama ben yakın olacağım. Telefon numaram asla değişmeyecek. Kim ararsa bana ulaşacak. Kimseye, ‘Beni özel işin için niye arıyorsun’ demeyeceğim. Vatandaş zaten özel işi için arar. Kim ararsa ona elimden gelen her türlü desteği vereceğim. Elbistanlı hemşerilerime güveniyorum. Bir Elbistanlı milletvekili geliyor; az kaldı” dedi.

21 Haz 2018 - 15:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

vatandaş - Bana sahip çıkın bende Elbistanlıyım diyen Chp milletvekili adayı çok samimi Arkadaşlar sag sol demiyelim Elbistan için çalışacagına söz veren bu zatı destekliyelim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 15:08
08

Serdar - Elbistan elbistanlıya sahip çıkar.biz bunu biliriz biz kendi içimizde ne yaşarsak yaşayalımdışarıyada açığımızı vermeyiz Ali Öztunç ta bizim mahir Ünal’da bizim ama mahir bey zaten gidiyor havada karada Ali Öztunç u da gönderelim ele güne karşı bunu başaracak Elbistan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 15:08
05

Nerelisin - Nurhağa gidiyon Nurhaklı Elbistana gidiyon Elbistanlı nerelisin karar ver.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 15:08
04

Mert - şimdiye kadar unutmayan vekil goremedik insaAllah sende onlar gibi olmazsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 15:08
03

Fatih - Değilim arıyor diyen kardeşim kimler değişim arıyor pkk mı israil mi siyonistler mi Fetenyahu mu imf mi vs. ..vs evet bunlar değişim istiyor vatan sevdalıları yani cumhur ittifakı aynen Reis devam diyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 15:08
02

derlerrrr - dıs guclerın oyunu bosver sen umursama avrupa bizi kıskanıyoo

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 15:08
01

İro - Bundan önceki millet vekilleriniz nereye çalışıyordu ki bu defa Elbistan için calisacakmis siz ancak milleti bölmeye çalışırsınız azmi gördüm bu fikirdekilerinin evlerine iş yapmaya gidince tayyipciysen işi bırak git diyenleri u utmadik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 15:08