Öztunç: “Çalışanları mağdur etmekten vazgeçin”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin işçilerine ödediği sosyal denge ücretini kesmesine tepki gösterdi. Öztunç, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yanlış yönetimin faturasını belediye personeline kesmiştir” dedi.

Öztunç, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin, kurumun borçları gerekçesi ile böyle bir kesintiye gittiğini savundu. Alınan kararın yanlış olduğunu belirten ve çalışanların mağdur edilmemesi gerektiğini vurgulayan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, şu ifadeleri kullandı:

“Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yanlış yönetimin faturasını belediye personeline kesmiştir. Yıllardır AKP tarafından yönetilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kurumun borçlarını bahane ederek çalışan personelin her ay aldığı 1000 TL’lik sosyal denge ücretini kesmiştir. Belediye ayrıca personelin maaşının tamamını da ödeyememiştir. Ramazan ayında şaşalı sofralarda iftar açan AKP’li yöneticiler, belediye personelinin çoluğunu çocuğunu düşünmeden yanlış kararlar almaktadır. Büyükşehir Belediyesinin borcunu çalışanlar değil geçmişten bugüne yönetenler ödemelidir. İşe de bankamatik personelden kurtularak başlayabilirsiniz. AKP’li Başkan Güngör’e sesleniyorum. Çalışanları mağdur etmekten artık vazgeçin.”

25 May 2019 - 13:59 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

14

ömer faruk - sayın veklilim sana verdiğim oy helal olsun sen hem adam gibi adamsın hemde cesur yurekli bir insansın ..kirli siyaset yapmayan magdurun yanında olan özgürce konusan maraşın ilk ve tek milllet vekilisin ..daha 30 yaşındayım Allah ömür veririse sana kanımın son damlasına kadar calısacağım ve seni daha iyi yere cok iyi yerelere gelmen için maddi manevi ne elimden gelirse yapacağım ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
13

orhan - işçi kıyımı doğru değil chp bolu belediyesinide bir eleştir sayın öz tunc

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
12

Halk - Asgari ucret alan vatandaslarimiz var onlarin colu cocugu yokmu dur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
11

MD - Türübünlere oynama Öztunç .Samimiyetsizlik yapma...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
10

Akp gönüllüleri - Sizin gibi işçi kıyımı yapmıyor bizim partimiz siz iyi değilsiniz iyi gibi görünenlerdensiniz sizi biliyor millet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
08

Elbistanli - O kadar millet vekili var senin gibi konuşan olmadı helal olsun sana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
07

Kanber Kara - Chp li belediyeler bile çalışanlarının hakkını gasp etmedi, maraş belediyesi gelir gelmez hak gasbina başladı.dogru yüzde yetmiş oy verdik ya hak ediyoruz bunları.bir chp li başkanlar kadar yiğit olamadın hayrettin efendi,mahir efendi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
06

Elbistanli - Öncelikle Vekilimi tebrik ediyorum evi yanan kişiler canını kurtarmak için çocuğunu bile bırakıp kaçarken itfaiyeciler geride kalanlarını hiç düşünmeden canını hiçe sayarak alevlerin içine kendini atıyor hakettiğini bile alamıyor yazık...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
05

Han - Atom karınca bırak böyle insanların derdiyle uğraşma. Bedava maharna,çay keyfi yaparken iyiydi.oyunu satanların davası olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
04

Belediye Sınavla Personel Aldı Mı ki? - Maraş'taki belediyelerin personel sınavı açtığını görmedim, duymadım hiç. Keşke herkesin başvurabileceği ilanlar açılsa. Mesela Sayın Güngör göreve geldikten sonra sınav yapıldı mı hiç? 31 Mart'tan bu yana sınavsız personel alındı mı alınmadı mı merak ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
03

SALVOCU - YAV ADAM ANCA LAF ÜRETİP SALLIYO ...BUNU MU ÖVE ÖVE BİTİREMİYONUZ.YAV AYIP AYIP... BEN AAŞAMA GADAR GONUŞAM .İCRAAT YOHSA LAF NEYE YARAR...BİR ESERİ VARMI YOH. EEEE SEÇİMDEDE BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALDI. DAHA ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
02

ali cann - Maraş ve elbistan dahil ak partili bir belediyeden bir işçi bile siyasi görüşünden dolayı işin den aşından edilmedi asıl eleştirini sıkıyorsa façan chp li kendi belediyelerini eleştir de tarafsız siyasetçi dürüs bir adam olduğun belli olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59
01

Abdurrazzak - Adam çok güzel konusuyo bende belediyeci olarak bir işçinin alin terinin hakkını kesemez bu adam yarım maaş alırsa ne yapacak Elbistan belediyesi bile yarım yarım maaş veriyo yazıklar olsun kısacası işçinin hakkını yiyene hakkımız haram olsun ne varsa gariban yuklenin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:59