Öztunç, bozuk yolları gündeme getirdi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, il genelindeki birçok kırsal mahallenin yollarının bozuk olduğunu belirterek, bu konuda hazırladığı soru önergesini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na sundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yazılı olarak cevaplaması istemiyle Meclis Başkanlığı’na soru önergesi veren Öztunç, çok sayıda mahalle ve köy yolunun halen toprak olduğuna vurgu yaparak, her yağmur yağdığında vatandaşa yaşatılan çilenin bir an önce düzeltilmesi talebinde bulundu.

Öztunç’un önergesi aynen şu şekilde:

Kahramanmaraş’ta hala birçok mahalle (köy) yolları toprak olup, özellikle yağışlı günlerde, Pazarcık ilçesinin Hürriyet Mahallesi Payamlı Obası köy içi yolunun 1 km’lik kısmı, Ekinözü ilçesi Çiftlik- Çiftlikkale- Anbar Mahalle yolları çamurdan geçilmez bir hale gelmektedir. Ayrıca Çağlayancerit Bozlar Mahallesi Abbassiye obası arasındaki Aksu köprüsü yıkılmıştır.

Buna istinaden; Pazarcık ilçesi Hürriyet Mahallesi Payamlı Obası’nın çamur içindeki köy içi yolunu ne zaman asfalt yapacaksınız? Ekinözü ilçesi Çiftlik- Çiftlikkale- Anbar mahalle yollarının durumu perişan, bu yolların asfaltlanmasına ne zaman başlanacaktır? Çağlayancerit Bozlar Mahallesi Abbassiye obası arasındaki yıkılan Aksu Köprüsü neden yapılmamaktadır? Bu köprüyü ne zaman yapacaksınız?”

13 Haz 2019 - 15:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

11

Menzil sofisi - Adam gibi adam din tüccarlarının sevmediği adam teşekkürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 15:50
10

Han - Sayın vekilim önce bozuk zihniyetler için bir soru önergesi veriniz. Santrale işçi alınırken parti referansı isteniyor. Bu şekilde bir işletmemi olur, olsada ne kadar verimli olur.lütfen bunuda meclise taşıyın. AKP den referans olmadan işe kimse giremiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 15:50
09

Serkan - Senin Allah ına kurban sayın vekilim her yıl sanayiye gitmekten ön takımları yaptırmaktan osandık rızkımız böyle gidiyor DOĞALGAZ şehir içi çalışması yok firma bir kazma vurmuyor halk evine doğslgaz tesisatı çektirdi yine yok yine yok lütfen bu konuyu Meclis’te konuşun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 15:50
08

Vatandaş - Sayın öztünç un gündeme getirdigi hiç birşey hallolmuyor.cuhmurbaşkanı yardımcısı elbistana geldi ne güzel yollarınız var diyor dalga geçmiş gibi.bir tane düzgün,bozuk olmayan yolumuz yok.bazı yerlerde asfalt kaldırımdan üstte.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 15:50
06

Mimo - kimse senin kadar duyarlı değil keşke o hassasiyet diğerlerinde de olsa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 15:50
05

Cumhuriyet - Cumhuriyet Mahallesi Nimet Sokak ne zaman asfalt yapılacak? Elbistan'ın merkezinde kışın araçlarımız yolda çamura saplanıp Greyderle kurtarılıyor bu Elbistan için utanılacak bir durum yetkilileri görevini yapmaya davet ediyorum?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 15:50
04

Asker Sokak Sakinlerı - Şehir merkezi güneşli mah. levent kuşoğlu cad. asker sk. şahıs arsaları içinde kalıp yapılan binaların temel kazısında göçen ve bay-pas yöntemi ile ayakta tutmaya çalışlan;Okul güzergahında olan sık sık tıkanıp sokak ortasına taşan o kadar öğrencinin hijyenden uzak bir ortamda geçmek zorunda olduğu altyapı kanalizasyon güzergahının yenilenmesi için gerek yerel belediye geekse Büyükşehir Belediyesi’nin harekete geçmesi için bizde mi acaba Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne müracaat etmemiz gerekiyor? Alt yapısı yapılmadan üstü yapılan işlerden ne hayır gelir acaba...?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 15:50
03

elbistanlı - vekil dediğin savunmalı boşuna seçilmeyip her seferinde bi kere daha hakkını vermiş bayram da gezip incelemeler yapip meclise her gün ayrı bi konuyla gündeme getiriyor elbistanı k.maraşı teşekkür ederiz vekilimize

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 15:50
02

Okuyan toplum - Yüreği büyük kendisi küçük yaptıkları kocaman fikirleri babacan kısacası Kahramanmaraşin gozbebegi sana binlerce teşekkürler yolun açık olsun...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 15:50