Özel Yıldız Koleji öğrencileri projelerini sergiledi

Özel Yıldız Koleji öğrencileri, yıl boyunca hazırladıkları robotik kodlama, teknoloji tasarım ve görsel sanatlar ürünlerini sergilediler.

Özel Yıldız Koleji öğrencileri projelerini sergiledi
Özel Yıldız Koleji öğrencileri projelerini sergiledi
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Özel Yıldız Koleji Ortaokul binasında düzenlenen serginini açılışına Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, daire amirleri, okul aile birliği üyeleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Özel Yıldız Koleji Kurucu Müdürü Nurullah Çelebi Köker, şunları söyledi:

“Robotik kodlama bizler için önem arz ediyor. Bizler daha önce bunu bilgisayar dersleri içerisinde verirken bu sene belirginleştirerek robotik kodlama adı altında verdik. Çocuklarımız güzel bir çalışma yaptılar. Bu çalışma sonucunda bir sergi açtık. Elbette bunlar çocukların dünyasından gelen bir şey. Çeşitli yönlendirmeler oldu. Sergimizde çok güzel çalışmalar var. Üst katta da görsel sanatlarla ilgili sergimiz var. Sergimiz 3-4 gün devam edecek. Sayın Kaymakamımız Özkan Demir’e, İlçe Emniyet Müdürümüz sayın Hakan Aşık’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Kürşat Bayazıt’a sergimizin açılışına katıldıkları için teşekkür ediyorum.”

Sergide stantları gezerek öğrencilrin hazırladıkları projeleri inceleyen Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı.

21 May 2019 - 15:57 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Kazım - Devlet okullarına da geleydiniz iyiydi kaymakam bey.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 15:57
01

Bekir Zengin - Sayın kaymakamım devlet okullarının tamamına yakınında TÜBİTAK sergisi yapıldı ama sizleri göremedik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 15:57