Özel Yıldız, Çukurova Üniversitesi’ne gezi düzenledi

Özel Elbistan Yıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde 10.11.12. sınıflarında öğrenim gören öğrencilerine ülkemizin büyük üniversitelerinden olan Çukurova Üniversitesi’ne bir üst öğrenim gezisi düzenledi.

Özel Yıldız, Çukurova Üniversitesi’ne gezi düzenledi
Haber albümü için resme tıklayın

Gezi sonrası bir değerlendirme yapan kurucu müdür Nurullah Çelebi Köker çok verimli bir gezi programı olduğunu belirterek, “Özel Elbistan Yıldız Koleji bünyesinde öğrenim gören tüm öğrencileri için sene başında belirlediği akademik ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Bugün bu faaliyetlerimizden üniversite gezimizi gerçekleştirdik. Fen ve Anadolu lisemizin 10-11-12. Sınıf öğrencileri ile ülkemizin köklü ve büyük üniversitelerinden olan Adana Çukurova Üniversitesini gezdik. Gezi programımızda bizlere yardımcı olan öğretim üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sırası ile tıp fakültesi, mimarlık-mühendistik fakülteleri, hukuk fakültesini görme ve amfilerinden mini bir ders dinleme imkanı bulduk. Bölgenin en büyük camii ve külliyesi olan Sabancı Kültür merkezi ve camiyi gezdik. Sonrasında ise öğrencilerimize moral ve motivasyon olması amacı ile Mersin ve çevresini gezdirdik. Bizim buralar kış ama Adana ve Mersin’e yaz gelmiş. Öğrencilerimiz doyasıya gezip eğlendiler.

Gezi sonrasında katılan öğrencilerimiz son derece memnun kaldılar. Öğrencilerimiz hem bir üst öğrenim görmek istedikleri okulları gördüler, hem de ülkemizin güzelliklerini bir kez daha görmüş oldular” dedi.

25 Mar 2019 - 17:02 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.